Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiovenii neagă tensiunile de la echipă! Mesajul lui Mateiu înainte de startul playoff-ului: ”Atmosfera e foarte bună”

Craiovenii neagă tensiunile de la echipă! Mesajul lui Mateiu înainte de startul playoff-ului: ”Atmosfera e foarte bună”
Comentarii

Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Alexandru Mateiu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa va arăta altfel în weekend faţă de cum a fost la începutul săptămânii, la confruntarea pierdută în faţa grupării giurgiuvene la finalul sezonului regulat al Ligii I.

Ne aşteaptă un meci foarte greu, dar sunt sigur că dacă suntem sută la sută îl vom câştiga. Sperăm să fim un pic mai atenţi faţă de meciul trecut şi vrem să câştigăm neapărat. Eu intru pe teren să fiu învingător. Am mare încredere şi cu siguranţă o să avem altă faţă faţă de jocul trecut. Şi puţin noroc au avut cei de la Astra, nu se gândeau niciodată că o să ne învingă acasă. Atmosfera e foarte bună şi sunt sigur că vom avea rezultate frumoase”, a spus Mateiu.

Universitatea Craiova va întâlni Astra Gurgiu, duminică, pe teren propriu, de la ora 20.30, în prima etapă a play-off-ului Ligii I. Cele două echipe au mai fost adversare o dată în această săptămână, luni, în ultima etapă a sezonului regulat, tot la Craiova, când câştigători au fost oaspeţii, scor 2-1.

Afla mai multe despre: craiovamateiu,  

viewscnt
Articole similare