Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cred că e greu” Va exista o altă Cristina Neagu? Cum răspunde cea mai bună handbalistă a lumii

”Cred că e greu” Va exista o altă Cristina Neagu? Cum răspunde cea mai bună handbalistă a lumii

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu, 30 de ani, este văzută de multă lume drep cea mai mare handbalistă din lume la momentul actual.

Iar daca ar fi să ne luăm după spusele sale însăşi sportiva susţine acest lucru despre ea: ”Am şi eu identitatea mea, cred că merit să o am şi aş dori să se spună de Cristina Neagu că e cea mai jucătoare de handbal din lume în momentul actual.”

Când vine vorba despre o viitoare Cristina Neagu în handbal, jucătoarea celor CSM Bucureşti spune că există jucătoarea cu potenţial, dar nu ar trebui să se pună presiune pe ele.

”E o întrebare grea. Sunt câteva jucătoare talentate, ştiu, dar vezi ce înseamnă să fii Cristina Neagu şi sunt multe lucruri de realizat. Şi cred că nu ar trbeui să se pună presiunea asta pe anumite jucătoare. E uşor de spus atunci când o jucătoare face un meci mai bun a apărut nou Cristina Neagu. Sunt foarte multe lucruri de pus la punct, foarte multă muncă, sacrificii, nu poţi după un meci să fii la cel mai înalt nivel. E imposibil.

Aceste jucătoare tinere trebuie lăsate să ajungă la senioare la nivel ridicat, Liga Campionilor, naţională, să fie lideri la echipele lor, să facă meciuri bune, nu unul, două sau zece. Ani la rândul şi apoi putem vorbi de o altă jucătoare care să ajungă la nivelul atins de mine. Deşi cred că e greu. Sunt 4 titluri de cea mai bună jucătoare a lumii. Pare simplu când le spui. Oamenii iau lucrul ăsta foarte uşor. A, Cristina, da, era normal. Ne aşteptam. Nu. Sunt muilţi ani de muncă, de sacrficiu, de dureri, de nopţi nedormite, multă presiune, multe lucruri luate asupra mea şi cu care trăiesc şi am putut să ajung la acest nivel”, a spus Cristina Neagu la Telekom Sport.

De patru ori cea mai bună handbalistă a lumii

Cristina Neagu a fost declarată de IHF pentru a patra oară în carieră cea mai bună handbalistă a lumii, o performanţă unică în lumea handbalului.

• 2010, 2015, 2016 şi 2018 sunt anii în care Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a lumii de Federaţia Internaţională de Handbal.

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare