Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Cred că e record în România". Dan Petrescu şi-a amintit de vechea supărare: "E durerea tuturor de la CFR Cluj"

"Cred că e record în România". Dan Petrescu şi-a amintit de vechea supărare: "E durerea tuturor de la CFR Cluj"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a analizat victoria lui CFR Cluj cu Sepsi, scor 2-0, în urma căreia campioana Ligii 1 a acumulat 70 de puncte în clasament.

Dan Petrescu, despre Sepsi - CFR Cluj 0-2

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Sepsi, scor 2-0, că la acest joc formaţia sa a avut noroc, spre deosebire de alte partide.

Spre finalul intervenţiei sale, s-a referit la cele 70 de puncte ale lui CFR Cluj în clasament şi s-a arătat supărat de faptul că punctajul va fi înjumătăţit la finalul sezonului regular. 

"Am întâlnit un adversar foarte bun, care le-a bătut pe Craiova şi Farul. Au un joc de pase foarte bun, cu jucători tehnici, rapizi. Ne-au dominat după ce am marcat noi. Au avut posesie, cornere, dar nu au avut nicio ocazie clară. Noi am fost cam moi la mijloc şi pe benzi. Cred că se mai întoarce roata puţin după meciurile cu FCSB şi Craiova, cu Botoşani sau cu UTA şi se mai întoarce roata, că norocul a fost de partea noastră azi. Băieţilor nu am ce să le reproşez. Jucătorii de pe bancă sunt buni la CFR şi s-a văzut. 

Lui Petrila i-am spus că parcă joci mai bine când joci rezervă. M-a surprins azi. Debeljuh era supărat când am venit eu, că de ce nu joacă, dar a înţeles situaţia, a avut o atitudine excelentă. Era şi timpul ca Mario Camora să mai dea un gol. Fiind şi căpitan, trebuie să faci ceva deosebit. A dat foarte bine, dar prestaţia lui a fost foarte bună azi. În ultimul timp a fost foarte serios la antrenamente şi se vede. 

Sunt vulcanic, ştiţi că mă supăr, nu sunt mereu execuţiile pe care le vreau eu, dar... Nu e uşor nici pentru jucători, dar şi cei noi şi-au făcut datoria. Mi-a plăcut atitudinea lui Yuri, dar mă aştept mai mult de la ei. Neguţ a făcut un meci bun, dar Roger poate mai mult. Omrani sper să-şi revină cât mai repede. 

Ca număr de puncte cred că e record în România, dar se înjumătăţesc. Nu e doar durerea mea, a tuturor de la CFR Cluj. 

VIDEO | Sepsi - CFR Cluj 0-2, în Liga 1

CFR Cluj, liderul Ligii 1, a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XXVIII-a. Clujenii au acum 70 de puncte în clasament, în timp ce echipa de pe locul 2, FCSB, are 59, dar încă nu a evoluat în actuala etapă.

Afla mai multe despre: dan perescucfr cluj dan petrescu 

viewscnt
Articole similare