Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cred că e record mondial” Iordănescu a oferit detalii despre relaţia cu Gigi Becali: ”O să discut mereu cu el. E important să îmi ofere libertatea de care mă bucur”

”Cred că e record mondial” Iordănescu a oferit detalii despre relaţia cu Gigi Becali: ”O să discut mereu cu el. E important să îmi ofere libertatea de care mă bucur”

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus în faţa Chindiei, scor 1-0. Singurul gol a fost marcat de Constantin Budescu, din lovitură de pedeapsă.

Formaţia FCSB a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1, în care a marcat din penalti la ultima fază a jocului. În minutul 8, de la Chindia a fost eliminat Kocic.

FCSB a marcat prin Budescu, în minutul 90+7, dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu.  

“Sunt şi multe lucruri pozitive, dar şi lucruri mai puţin pozitive. Dacă înainte de acest joc am felicitat din tot sufletul tot ce s-a întâmplat la Chindia, seara asta nu a plăcut deloc. Cred că e record mondial de câte ori a intrat doctorul în teren. Nu face cinste, înţeleg că îşi apărau cauza.” a spus Edward Iordănescu, la finalul partidei contra Chindiei.

”Au fost ocazii. A fost foarte greu să-i deschidem pe adversari. Cred că puteam marca mai repede. Am fost dezamăgit de felul cum s-au desfăşurat lucrurile ca fotbal. Au fost antifotbal total. Nu ştiu dacă s-au jucat 20 de minute prima repriză. Keşeru e un jucător foarte important, dar a venit după o perioadă în care nu s-a antrenat cu prima echipă la Ludogoreţ. Este un profesionist desăvârşit. Va merge la naţională şi sunt sigur că atunci când va reveni îşi va redeschide apetitul pentru gol” a mai adăugat tehnicianul FCSB-ului.

Antrenorul a vorbit şi despre relaţia cu patronul FCSB, Gigi Becali: ”Cu patronul o să discut mereu. Nu tot timpul trebuie să fie discuţii să fim pe aceeaşi undă, discutăm constructiv şi dacă vedem altfel lucrurile sunt normale, e patronul clubului plăteste, pentru mine e important să îmi ofere libertatea de care ma bucur. Pai de ce am venit? Ca să am de unde sa plec? Deocamdată nu se pune problema. Dacă o să vină un moment când nu voi mai decide eu lucrurile atunci putem să ne aşezăm în faţa camerei şi să discutăm. Noi discutăm şi individual şi cu MM împreună pentru echipă şi constructiv, dar tot timpul deciziile îmi vor aparţine mie din punct de vedere tehnico-tactic a mai spus antrenorul de la FCSB.

Chindia - FCSB 0-1 (Budescu-pen)

Chindia: Căbuz – T. Căpuşă (Ioniţă ’85), Celea, Iacob, Dinu (Corbu ’10) – Dulca, Kocic – D. Popa, C. Şerban, Popadiuc – Florea (Martac ’79).  Antrenor: Emil Săndoi

FCSB: A. Vlad – V. Creţu (Haruţ ’87), Vinicius, Miron, Radunovic – Ov. Popescu (Oaidă ’81), Şut (Budescu ’46), Olaru – Cordea, Keşeru (V. Gheorghe ’70), I. Stoica. Antrenor: Edward Iordănescu

Cartonaşe galbene:  Florea ‘9, Popadiuc ’25, Corbu ’82, Iacob ‘90+5 / Radunovic ’21, Ov. Popescu ’69, Olaru ’71, Budescu ’81, V. Gheorghe ‘88

Cartonaş roşu: Kocic ‘8

Afla mai multe despre: edward iordănescu 

viewscnt
Articole similare