Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Cred că masca nu va fi folosită la antrenamente". Alina Dumitru se chinuie să îşi facă meseria pe timp de pandemie | EXCLUSIV

„Cred că masca nu va fi folosită la antrenamente". Alina Dumitru se chinuie să îşi facă meseria pe timp de pandemie | EXCLUSIV

Alte sporturi

Comentarii

Retrasă din activitate în 2012, după a doua medalie olimpică obţinută la Londra, Alina Dumitru încearcă să facă din judo un sport atractiv pentru copiii pe care îi antrenează, chiar şi de la distanţă.

Pentru campioana olimpică de la Beijing, antrenamentele online nu reprezintă deloc o misiune uşoară. Alina Dumitru se teme însă că situaţia se va îngreuna şi mai tare în momentul în care se vor ridica restricţiile impuse de ţara noastră.

„Pentru mine nu e ok, pentru că eu antrenez copii şi juniori, în momentul de faţă doar sportivii de performanţă au voie să meargă din nou în sălile de sport. Sunt în faţa laptopului şi aşteptăm să intrăm, pentru că de la ora 17 avem antrenament, la fel cum procedează şi ceilalţi pentru că nu trebuie să îi lăsăm liberi, trebuie măcar să menţinem pregătirea fizică.

Vom face antrenamente cu măşti la gură? Că noi avem contact faţă în faţă, plus că pui mâna, transpiri. Nu ştim cum vom proceda mai departe. Poate noi ca şi antrenori vom sta cu măşti, părinţii care vor veni cu copiii nu cred că vor mai avea acces în sală, vor sta afară.



Situaţia de faţă, să te pregăteşti de acasă, din faţa unui calculator, că la fel sunt şi judokanii, se antrenează tot pe aplicaţia respectivă, e greu. Se pregătesc la fel, tot pe aplicaţie, li se dau tot felul de circuite pe care le fac acasă şi aşteaptă, din 15 mai se vor întâlni direct în cantonament.

Tind să cred că masca nu va fi folosită la antrenamente, pentru că nu se poate”
, a declarat Alina Dumitru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alina dumitrujudocoronavirus 

viewscnt
Articole similare