Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cred că merităm să primim scuze. Nu suntem echipa nimănui”. Primele reacţii după egalul Academicii la Giurgiu

”Cred că merităm să primim scuze. Nu suntem echipa nimănui”. Primele reacţii după egalul Academicii la Giurgiu

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni a făcut vizita la Giurgiu, pentru a disputa partida cu FCSB, din a şaptea etapă a play-off-ului Ligii 1. Meciul s-a încheiat egal, cu scorul de 2-2, după un joc plin de ocazii ratate de ambele părţi.

În urma rezultatului bun obţinut, Ilie Poenaru şi-a felicitat baieţii. Antrenorul de la Clinceni s-a arătat mândru de prestaţia echipei sale şi a afirmat că jucătorii săi merită scuze de la toţi ”conspiraţioniştii” Ligii 1. În plus, acesta a clarificat şi situaţia unui jucător important din lot, portarul Vâlceanu.

Primele reacţii după egalul Academicii la Giurgiu

”Cred că am făcut un meci bun, un meci frumos, patru goluri, mai ales pentru telespectatori. Jucătorii trebuie felicitaţi pentru organizarea jocului, pentru atitudine, pentru agresivitatea de care am dat dovadă în multe momente şi pentru jocul prestat.

Ştiam ce trebuie făcut, ştiam ce trebui să blocăm. Am blocat foarte bine, nu le-am dat şanse foarte mari, cu toate că cred că e un rezultat echitabil până la urmă, pentru că şi ei şi-au creat ocazii destul de multe, au avut câteva ocazii clare.

Din punctul meu de vedere, FCSB, din punct de vedere al posesiei şi al jocului şi al traseelor, al combinaţiilor, al jocului rapid, este cea mai bună echipă din camionat în acest moment.

O echipă care place tuturor, o echipă tânără, o echipă care în momentul în care anumiţi jucători se vor maturiza mai mult, va fi foarte greu de învins şi cred ca vor domina acest campionat.

Cred că în acest moment, ar trebui ca cei care ne-au blamat, cei care ne-au acuzat, ar trebui să îşi ceară scuze faţă de noi, de jucătorii mei, pentru tot ceea ce s-a spus. Că suntem echipa FCSB-ului, că oferim puncte FCSB-ului. 

Chiar acum, ofiţerul meu de presă îmi spunea că sunt tot felul de comentarii că am fi jucat pentru CFR. E incredibil. Nu ne rămâne decât, sau trebuia să batem şi CFR-ul sau să facem un egal cu CFR-ul. Şi aţi văzut că am încercat, atât am putut la acel meci.

Nu suntem echipa nimănui şi dacă vreţi, poate asta e o bucurie în această seară, faptul că am demonstrat că nu suntem echipa nimănui.

(n.r. despre situaţia portarilor de la club) Portarii mei sunt informaţi la fiecare meci de executanţii de la echipele adverse. El ştia că Tănase nu bate niciodată până portarul nu pleacă. Se uită tot timpul la el şi aşteaptă ca el să plece într-o parte sau în alta. I-am spus să ramână pe loc ca să îi creeze probleme.

Vâlceanu şi-a făcut treaba pentru acest club, este la final de contract, atât el, cât şi alţi jucători. Nu e nicio răzbunare, doamne fereşte, ba din contră, eu  i-am mulţumit pentru manieră...pentru că şi el, la tot ce am realizat, a luat parte şi a făcut-o foarte bine.

Dar sunt adeptul rotaţiei şi e normal că în acest moment, el îşi doreşte cu totul altceva. Vrea să meargă la o altă echipă, îşi doreşte. Mai mult mă bucur pentru el şi îi doresc să ajungă la o echipa bună, unde îşi doreşte el”, a declarat Ilie Poenaru.

Printre marcatori, Rusescu a oferit şi el câteva reacţii după egalul cu fosta echipă:

Ştii de când nu ai mai marcat împotriva FCSB-ului?

Din 2008, 2009.

Bravo! Erai la Urziceni.

Da, când am câştigat campionatul cu Unirea Urziceni. Mulţi ani au trecut de atunci... A fost un meci echilibrat, care s-a terminat cu un scor echitabil, un egal. Suntem bucuroşi pentru meciul pe care l-am făcut, am arătat consistenţă, am avut oportunităţi. Într-adevăr, şi ei au avut, pe final, eu zic că e un rezultat echitabil. E o performanţă istorică pentru un club de calibrul acesta.

Afla mai multe despre: liga 1play-off liga 1fcsb clinceniilie poenaruraul rusescuacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare