Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cred că meritam victoria”. Croitoru, dezamăgit după ce Botoşani a scăpat cele trei puncte din mână în ultimele minute cu Craiova

”Cred că meritam victoria”. Croitoru, dezamăgit după ce Botoşani a scăpat cele trei puncte din mână în ultimele minute cu Craiova

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a primit vizita Craiovei în debutul etapei cu numărul doi din play-off-ul Ligii 1. Meciul s-a terminat egal, cu scorul de 1-1, graţie golurilor lui Fili 12' şi Ivan 80'. Astfel, ambele echipe rămân fără victorie în play-off, iar şansele trupei lui Ouzounidis la titlu se diminuează semnificativ.

După ce formaţia sa a fost egalată în ultimele 10 minute, Marius Croitoru s-a arătat dezamăgit de rezultat. Botoşani condusese pentru mai bine de 70 de minute, iar antrenorul moldovenilor a recunoscut că este de părere că formaţia sa merita victoria.

În plus, Croitoru a afirmat că nu are vreun obiectiiv exact din partea conducerii. Tânărul tehnician a explicat că Valeriu Iftime i-ar fi impus doar să presteze un joc de calitate cu baieţii săi.

Croitoru, dezamăgit după ce Botoşani a scăpat cele trei puncte din mână

”Consider că meritam victoria. Într-adevăr, au avut şi ei ocazii, când puteau să egaleze la acea bară. Dar în rest nu am văzut absolut nimic, decât mingi lungi, la ce-o ieşi. Sunt puse în joc trei puncte şi luptăm pentru ele, nimic altceva.

Nu înţeleg, ce ar fi vrut să facem? Mie patronatul nu mi-a trasat niciun obiectiv. Obiectivul meu şi al vestiarului este să jucăm bine, să câştigăm cât mai multe puncte şi la finalul celor 10 etape din play-off, să vedem unde ne situăm”, a declarat Croitoru.

VIDEO | Rezumat Botoşani - Craiova 1-1

Afla mai multe despre: liga 1fc botoşaniuniversitatea craiovabotoşani craiovamarius croitoru 

viewscnt
Articole similare