Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cred că Mirel şi preşedintele au ajuns deja la o înţelegere”. Şi-a decis Rădoi viitorul?

”Cred că Mirel şi preşedintele au ajuns deja la o înţelegere”. Şi-a decis Rădoi viitorul?

Echipa națională

Comentarii

Ioan Andone este de părere că Mirel Rădoi a ajuns deja la un acord pentru viitorul său şi susţine că ar putea urma un anunţ oficial dacă naţionala României se califică la baraj.

Situaţia selecţionerului naţionalei României este în continuare incertă. Mirel Rădoi a anunţat deja că nu-şi prelungeşte contractul cu echipa naţională, care expiră după cele două meciuri rămase din preliminariile Cupei Mondiale, cu Islanda şi cu Liechtenstein.

De atunci, Mirel Rădoi n-a mai făcut vreun anunţ clar despre viitorul său. Ioan Andone este însă de părere că Mirel Rădoi a luat deja o decizie în privinţa viitorului său.

A ajuns deja Mirel Rădoi la un acord? ”Cred că s-a întâlnit cu preşedintele”

Cu 55 de selecţii la naţionala României şi cu o carieră importantă de antrenor, Ioan Andone este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de fotbal din România.

Fostul mare fundaş este de părere că Mirel Rădoi a ajuns deja la un acord în privinţa viitorului său.

Andone susţine că selecţionerul României ar fi ajuns deja la o înţelegere cu Răzvan Burleanu pentru un nou contract, dar va fi anunţat numai dacă ”tricolorii” reuşesc să se califice la barajul pentru Cupa Mondială:

”(Cum ar fi să anunţe Rădoi după meciuri că s-a râzgândit?) El a greşit cu declaraţia dată. S-a grăbit, era în momentul bun al naţionalei, s-a grăbit să ia o decizie la cald, supărat de critici, el să anunţe chestia asta...

Cred că s-a întâlnit cu preşedintele (n.r. Răzvan Burleanu), a pus la cale tot şi sunt convins că va rămâne. Dacă ne calificăm, dacă nu, contractul se termină.

Acum te uiţi la jucători, vezi care te-au sunat, vezi care au dat declaraţii favorabile ţie, astea sunt importante pentru el şi se va gândi de mai multe ori, nu o dată sau de două ori până va da o declaraţie ca asta.

Cred că Rădoi şi preşedintele au ei o înţelegere deja, sunt convins că au o înţelegere, poate a semnat prelungirea şi nu anunţă... În cazul în care se califică echipa”, a spus Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare