Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cred că nu vor avea rivali în România!” Echipa care ar putea deveni o forţă imbatabilă în Liga 1. EXCLUSIV

”Cred că nu vor avea rivali în România!” Echipa care ar putea deveni o forţă imbatabilă în Liga 1. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Laurenţiu Diniţă este de părere că FCSB este echipa care va deveni o forţă şi va domina categoric Liga 1 dacă îşi va păstra actualul loc. În schimb, nu este la fel de optimist când vine vorba despre actualul sezon.

FCSB n-a mai ieşit de cinci ani campioană în Liga 1. Laurenţiu Diniţă, fost atacant la FCSB, este de părere că echipa lui Gigi Becali a avut şi ghinionul să concureze cu echipe care au investit masiv. Însă Diniţă susţine că FCSB se poate transforma într-o forţă imbatabilă în Liga 1, dacă îşi păstrează actualul lot:

”Acum, din păcate pentru ei, sunt mai multe echipe care au un buget financiar foarte mare şi jucători foarte buni, eu sper, că am jucat şi eu acolo, să poată să câştige campionatul, pentru că e o gură de oxigen pentru ei. În perioada următoare, dacă va ţine acelaşi lot şi acelaşi statut înalt, cred că nu vor avea rivali în ţară”, a declarat Laurenţiu Diniţă pentru Telekom Sport.

De ce crede Laureţiu Diniţă că FCSB se poate transforma într-o forţă a Ligii 1

Ultimele sezoane au fost dominate de CFR Cluj, acolo unde Dan Petrescu a avut performanţe excepţionale. Şi în acest an, CFR Cluj conduce clasamentul Ligii 1, cu un avans de patru puncte faţă de FCSB. Laurenţiu Diniţă este de părere că valorile s-ar putea inversa în perioada următoare, dacă Gigi Becali îi va păstra pe cei mai buni jucători.

Principalul argument pe care se bazează Laurenţiu Diniţă este lotul în care se regăsesc tineri foarte valoroşi, care pot creşte şi mai mult. FCSB dă cel mai valoros jucător din Liga 1, Florinel Coman, 22 de ani, care este cotat la 5,4 milioane de euro. Pe locul secund se află Dennis Man, 21 de ani, cu o cotă de 5 milioane de euro. Podiumul este completat de Alexandru Cicâldău, 22 de ani, de la Craiova, cotat la 4 milioane de euro.

Media de vârstă a lotului pe care Bogdan Argeş Vintilă se bazează este de 25,7 ani, locul 5 în clasamentul Ligii 1, după Viitorul, Craiova, Chindia şi FC Botoşani. De asemenea, FCSB se mândreşte cu cel mai valoros lot, care, potrivit transfermarkt.com, este evaluat la 29,3 milioane de euro, cu o medie de 1,17 milioane de euro pe jucător.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare