Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cred că suntem pe drumul cel bun!” Alexandru Dandea despre faza controversată din careul Rapidului: ”Eu nu cred că a fost” Ce a spus despre meci

”Cred că suntem pe drumul cel bun!” Alexandru Dandea despre faza controversată din careul Rapidului: ”Eu nu cred că a fost” Ce a spus despre meci

Rapid

Comentarii

Rapid a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a treia a Ligii I.

Chiar dacă au oferit un meci spectaculos, Rapid şi Farul au terminat confruntarea directă din Liga 1 fără gol marcat. Cele două echipe rămân şi fără gol primit după primele trei runde ale campionatului.

Ocazii au fost la cele două porţi, dar nici Jefte (n.r în două rânduri), nici Mladen pentru oaspeţi, nici Rareş Ilie sau Mazrouk, pentru gazde, nu au reuşit să înscrie.

S-a terminat 0-0, a doua remiză cu acest scor în deplasare pentru formaţia lui Gică Hagi. Temporar, Rapid rămâne lider în Liga 1, cu şapte puncte. Farul are cinci puncte şi, tot temporar, ocupă locul 3 în clasament.

”A fost un joc disputat, cu ocazii de ambele părţi. Eu mă declar mulţumit, avem şapte puncte după trei etape şi cred că suntem pe drumul cel bun.

Nu ştiu dacă ne aşteptam, dar luăm fiecare meci în parte şi ne dorim să scoatem maxim de la fiecare joc. La final vom trage linie.

Sunt fericit că au venit şi ei aici lângă noi (n.r Săpunaru, Moraes, Iordache), îi cunosc de mult timp şi ne înţelegem bine. Ne-am retras puţin în repriza a doua şi am sperat să-i prindem pe contraatac.

A fost o ţinere recpirocă, după părerea mea eu nu cred că a fost penalty” a spus Alexandru Dandea, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: alexandru dandea 

viewscnt
Articole similare