Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Credeai că le-ai văzut pe toate în fotbal? Manchester United distruge bariera logicii: 180 de milioane de euro pentru un portar!

Credeai că le-ai văzut pe toate în fotbal? Manchester United distruge bariera logicii: 180 de milioane de euro pentru un portar!

Manchester United

Comentarii

Manchester United este pregătită să achite clauza de 180 de milioane de euro din contractul pe care portarul german Marc-Andre ter Stegen îl are cu FC Barcelona, informează Don Balon.

Conducerea grupării de pe Old Trafford s-a resemnat în privinţa plecării lui David de Gea la Real Madrid, în vară, şi este hotărâtă să-l înlocuiască pe spaniol cu un portar de acelaşi calibru, notează sursa amintită.

Deşi preţul său este foarte ridicat, ter Stegen reprezintă prima opţiune luată în calcul de Jose Mourinho. Dacă se va realiza transferul, internaţionalul german va deveni cel mai scump portar din istorie. Cei mai mulţi bani pentru un portar s-au plătit în 2001, atunci când Gianluigi Buffon a fost transferat de la Parma la Juventus: 53 de milioane de euro.

În vârstă de 25 de ani, ter Stegen apără la Barcelona din 2014, când a fost adus de la Borussia Monchengladbach pentru 12 milioane de euro. 127 de meciuri a strâns până acum portarul german la formaţia de pe Camp Nou. 

60 de milioane de euro este cota lui ter Stegen, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: ter stegenbarcelonaunited 

viewscnt
Articole similare