Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Credeai că numai băieţii ştiu cu mingea?

Credeai că numai băieţii ştiu cu mingea? galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Dacă ţi-aş spune că în prezent în România sunt legitimate oficial peste 66 de mii de fotbaliste? "Fotbalul feminin este astăzi sportul cel mai practicat în România în rândul fetelor”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal. Echipa de fotbal feminin a României este pe locul trei în Grupa G din preliminariile Cupei Mondiale. Suntem în aceeaşi grupă cu Elveţia, Italia, Republica Moldova, Lituania şi Croaţia.

Fortuna, unul dintre cei mai importanţi operatori de pe piaţa de pariuri sportive din Estul Europei, este sponsorul oficial al reprezentativei feminine de fotbal. De asemenea, Fortuna a lansat şi o amplă campanie media de conştientizare şi promovare a performanţelor şi pasiunii feminine în mai multe domenii. Spotul le are că protagoniste pe Max K şi întreagă echipa feminine de fotbal, fiind filmat chiar la Mogoşoaia pe stadionul oficial al echipei. La baza creerarii, dezvoltării şi construcţiei spotul se află o echipă majoritar feminină. 

 „Echipa naţională de fotbal feminin este formată în acest moment din jucătoare foarte talentate, care dovedesc multă pasiune în joc. Credem cu tărie că sportul are un rol social foarte important şi contribuie la promovarea unor valori şi trăsături de caracter esenţiale.”, a declarat Alexandru Ţarog, Head of Marketing la Fortuna Entertainment Group.

Susţine-le şi tu pe fetele din Echipa de Fotbal Feminin!

 

Afla mai multe despre: fotbal femininpariurifortuna 

viewscnt
Articole similare