Experiențe împreună.
You are here:

Cresc premiile din 2019. Organizatorii de la Australian Open au făcut anunţul: "Cu 10 la sută mai mulţi bani!"

Cresc premiile din 2019. Organizatorii de la Australian Open au făcut anunţul: "Cu 10 la sută mai mulţi bani!"

Tenis

Organizatorii Openului Australiei la tenis, primul turneu de Mare Şlem al anului, au mărit cu 10% suma alocată participanţilor la ediţia 2019 a acestei competiţii, programată în luna ianuarie la Melbourne, informează presa de la antipozi.

Valoarea totală a premiilor care vor fi oferite la Australian Open 2019 va creşte de la 55 milioane de dolari la 60,5 milioane de dolari australieni (37,3 milioane euro), câştigătorii probelor de simplu masculin şi feminin urmând să încaseze câte un cec în valoare de 4 milioane dolari.

Este pentru prima oară în istoria acestui turneu când premiile acordate vor depăşi plafonul de 60 milioane dolari australieni, subliniază cotidianul The Sydney Morning Herald.

O altă noutate o reprezintă introducerea unui cronometraj de 25 secunde, înaintea fiecărui serviciu, pentru a se evita tragerile de timp. Totodată, verificarea electronică va fi utilizată pentru a clarifica anumite faza litigioase.

Openul Australiei va avea loc anul viitor între 14 şi 27 ianuarie, deţinătorii titlurilor la simplu fiind elveţianul Roger Federer şi Caroline Wozniacki. În finala feminină din 2018, Wozniacki a învins-o în trei seturi pe Simona Halep.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta