Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cresc şansele la trofeu pentru Simona Halep. Două favorite ale turneului de la Stuttgart au părăsit competiţia încă din optimi

Cresc şansele la trofeu pentru Simona Halep. Două favorite ale turneului de la Stuttgart au părăsit competiţia încă din optimi

Tenis

Comentarii

Garbine Muguruza, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, şi Angelique Kerber, locul 12 WTA, au abandonat partidele pe care le-au disputat, joi, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier de la Stuttgart, la care favorita principală este Simona Halep, locul I WTA.

Kerber a acuzat o accidentare la coapsa dreaptă în meciul cu Anett Kontaveit, locul 31 WTA, şi s-a retras la scorul de 6-2, 2-0, pentru jucătoarea din Estonia, după aproape 40 de minute de joc.

Apoi, Muguruza a abandonat, după 45 de minute, la scorul de 5-7, meciul jucat cu rusoaica Anastasia Pavlyucenkova, locul 27 WTA, din cauza unor probleme la spate.

Dacă Muguruza şi Kerber ar fi câştigat meciurile de joi, ele s-ar fi întâlnit în sferturi. În urma retragerii lor, jucătoarele cel mai bine clasate de pe partea inferioară a tabloului sunt Jelena Ostapenko (Letonia), locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, şi Karolina Pliskova (Cehia), locul 6 WTA şi cap de serie numărul 5. Ele se vor întâşni astăzi în meciul direct.

Tot astăzi, de la ora 14:30, Simona Halep, liderul WTA, va juca în sferturile de finală în compania sportivei americane Coco Vandeweghe, numărul 16 mondial.

În celălalt sfert al tabloului Simonei Halep se vor duela Elina Svitolina (Ucraina), locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, şi Caroline Garcia (Franţa), locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6.

Afla mai multe despre: tenispremier mandatorykerbersimona halepmuguruza 

viewscnt
Articole similare