Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crescut de Dinamo, un internaţional de tineret a dat lovitura! ”Kaka” de România va juca în prima ligă din Belgia, alături de un fost jucător de la FCSB

Crescut de Dinamo, un internaţional de tineret a dat lovitura! ”Kaka” de România va juca în prima ligă din Belgia, alături de un fost jucător de la FCSBgalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Miercuri, Sporting Lokeren a anunţat oficial transferurile fotbaliştilor Habib Habibou (ex-FCSB) şi Vlad Mitrea (ex-Dinamo)

Vlad Mitrea, un tânăr fotbalist crescut de Dinamo Bucureşti şi asemănat de presa italiană cu brazilianul Kaka este noua achiziţie a belgienilor de la Lokeren. Mijlocaşul semnase în 2017 cu Internazionale Milano, dar a ales acum o nouă experienţă: ”Sunt onorat să îmbrac acest tricou pentru sezoanele care urmează” a reacţionat Mitrea, pe o reţea de socializare.

Născut pe 23 ianuarie 2001, Vlad Mitrea măsoară 1.82m şi este internaţional de tineret român Under 18. El a evoluat pentru echipa de juniori Under 18 a clubului Internazionale Milano, formaţie pentru care a şi marcat un gol în sezonul trecut.

Trei selecţii are Mitrea la naţionala Under 18 a României. El se va pregăti momentan cu echipa Under 19 a lui Lokeren, dar va face parte din lotul lărgit condus de tehnicianul Glen De Boeck.

Fostul stelist, Habib Habibou, ajuns la 32 de ani, revine în Belgia după şase ani. Ultima dată el a evoluat pentru Zulte Waregem, formaţie pentru care a înscris 29 de goluri şi Gent, pentru care a înscris de 12 ori în 18 meciuri. A mai jucat în Franţa pentru Rennes şi Lens, Turcia pentru Gaziantepspor, Qatar şi Maccabi Petah Tikva din Israel. Habib este internaţional al Republicii Centrafricane, pentru care a punctat o dată în două meciuri. 

Afla mai multe despre: vlad miteahabib habibou 

viewscnt
Articole similare