Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Creţu despre faza penalty-ului: ”Am fost mai şmecher” Ce a spus despre conflictul cu fostul antrenor: ”N-am vrut să jignesc pe nimeni”

Creţu despre faza penalty-ului: ”Am fost mai şmecher” Ce a spus despre conflictul cu fostul antrenor: ”N-am vrut să jignesc pe nimeni”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC U Craiova 1948, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1.

Golul a fost marcat de Keşeru, în minutul 61, dintr-un penalti acordat pentru un fault în careu la Creţu: ”Nu prea ne-a iesit jocul pe la mijlocul reprizei am inceput bne stiam ca trebuie sa scimhbam jocul, dar dupa aia ne-am taiat, jucatorii interi nu se mai aratau la pas.” a mărturisit Creţu, la finalul partidei.

Golul echipei roş-albastre a fost marcat după pauză: ”Asta ne-a cerut Mister la pauză să ne arătam mai mult la joc cu personalitate, chiar dacă e terenul greu, trebuie să joci şi suntem FCSB şi trebuie să conducem jocul din minutul 1 până in minutul 90” a spus fundaşul dreapta de la FCSB.

Şi el, la fel ca Edward Iordănescu, s-a arătat nemulţumit de starea gazonului: ”Gazonul e cel mai important factor si trebuie să fie un gazon bun, te încetineşte, joci mai greu, sare mingea, dar nu este o scuză, nu căutăm alibi, trebuia să arătăm mai bine azi şi la următorul cu Clinceni acasa o sa fie mai bine”

Despre faza penalty-ului, Creţu a spus: ”Am fost mai şmecher, i-am luat faţa a venit un pic agresiv si d-aia a si dat arbitrul penalty, a venit un pic cam tare în mine si eu i-am luat faţa si m-a lovit un pic în genunchi. Am căzut şi n-am văzut faza, dar am simţit că m-a atins la genunchi.Trebuie să fii un pic şmecher şi să obţii ce trebuie. Eu aşa am simtit că i-am luat faţa şi el a venit în mine. Aşa se caştigă campionatele şi cu meciuri d-astea şi cu meciuri mai slabe şi când joci prost, aşa câştigă o echipă mare asa ne spune si Mister nu tot timpul ne iese jocul” a mai adăugat fundaşul.

Creţu s-a referit şi la conflictul cu fostul antrenor, Dinu Todoran: ”N-am vrut sa jignesc pe nimeni, am avut o afirmatie gresita, am vrut sa imi cer scuze, dar n-am mai avut timp pentru ca a doua zi m-a facut cu ou si cu otet”

Afla mai multe despre: creţufcsb 

viewscnt
Articole similare