Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Crezi că te-au lucrat jucătorii la Sepsi?" Cum a răspuns Leo Grozavu: ”Afli lucrurile după ce pleci”

"Crezi că te-au lucrat jucătorii la Sepsi?" Cum a răspuns Leo Grozavu: ”Afli lucrurile după ce pleci”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Leo Grozavu (54 de ani) şi-a luat la revedere de la Sepsi Sf. Gheorghe după aproape doi ani.

"Crezi că te-au lucrat jucătorii la Sepsi?" Cum a răspuns Leo Grozavu: ”Afli lucrurile după ce pleci”

Tehnicianul părăseşte formaţia după ce a condus-o către cele mai mari performanţe din scurta sa istorie, un loc patru în Liga 1, în ultimul sezon, şi o finală a Cupei României, în 2020.

Ultima perioadă la echipă, însă nu a fost una prea răsărită, astfel că rezultatele au ezitat să apară. 

Atmosfera din vestiar şi tensiunile cu anumiţi jucători şi-au spus cuvântul.

Întrebat dacă s-a simţit lucrat de jucători, Grozavu a mărturisit că nu cred în aşa ceva. 

Leo Grozavu, însă susţine că oficialii clubului din Sfântu Gheorghe urmăreau îndepărtarea sa de la echipă cu ceva timp înainte. 

"Nu poate fi vorba despre aşa ceva. Nu cred în astfel de lucruri, nu vreau să cred în ele. Jocul nu mi-a dat această impresie. Sigur, nu am avut rezultatele scontate, dar ultimele şase jocuri au fost jocuri în care statistica spune că am dominat adversarii, ne-am creat ocazii. Nu am marcat, nu am fost inspiraţi, au fost şi decizii care ne-au dezavantajat.

A fost un concurs de împrejurări, dar în niciun cazu nu m-au lucrat. Pe majoritatea i-am vrut eu. Nu cred în aşa ceva! Afli lucrurile după ce pleci.

Când sunt în focul luptei încep să mă detaşez. Mi-a spus cineva care a jucat în Italia, Dorin Mateuţ, că în Italia trei zile după joc se vorbeşte despre etapă şi trei zile înainte de joc despre meciul care vine.

Eu am doi ani jumătate de când nu citesc presa. Când sunt la meserie vreau să fiu conectat şi capacitat pe ceea ce fac eu", a declarat Grozavu, potrivit looksport.ro

De-a lungul carierei, Leo Grozavu le-a mai pregătit pe Armătura Zalău, U Cluj, FC Botoşani, Minaur Baia Mare, Luceafărul Oradea, Gaz Metan Mediaş, ACS Poli şi Petrolul Ploieşti.

Afla mai multe despre: sepsileo grozavu 

viewscnt
Articole similare