Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crina Pintea a câştigat finala Ligii Campionilor cu Gyor. Cum s-a descurcat pivotul în meciul cu Rostov! Din vară, Pintea vine la CSM

Crina Pintea a câştigat finala Ligii Campionilor cu Gyor. Cum s-a descurcat pivotul în meciul cu Rostov! Din vară, Pintea vine la CSM

Handbal

Comentarii

Gyor a câştigat şi ediţia din 2019 a Ligii Campionilor, după ce a învins formaţia rusă Rostov Don, scor 25-24 (15-11), în finala competiţiei, din cadrul Turneului Final Four de la Budapesta.

Crina Pintea a cucerit trofeul Ligii Campionilor cu Gyor, după o finală disputată cu Rostov, echipa lui Ambros Martin. A fost 15-11 la pauză şi 25-24 la final, cu rusoaicele având şansa egalării la ultimul atac. Au ratat însă şi Gyor şi a apărat trofeul cucerit sezonul trecut. 

Principalele marcatoare ale partidei au fost Amorim 7 goluri, Gorbicz 6, pentru Gyor, respectiv Abbingh 5, pentru Rostov.

Crina Pintea va mai disputa şi ultimele meciuri de campionat la Gyor, iar din vară i se va alături lui CSM Bucureşti în încercarea de reveni în lupta pentru câştigarea trofeului Champions League. 

Metz Handball, echipa care a eliminat CSM Bucureşti în sferturile Ligii Campionilor, a fost învinsă, în deschiderea finalei mari, de formaţia norvegiană Vipers, cu scorul de 31-30 (15-16). Vipers a câştigat astfel medalia de bronz.

În 2018, Liga Campionilor a fost câştigată tot de Gyor ETO.

Afla mai multe despre: gyorcrina pinteametzliga campionilor 

viewscnt
Articole similare