Experiențe împreună.
You are here:

Crina Pintea avertizează înaite de duelul dintre CSM şi ŢSKA Moscova: "E cel mai greu examen al nostru"

Crina Pintea avertizează înaite de duelul dintre CSM şi ŢSKA Moscova:  "E cel mai greu examen al nostru"

Sporturi

Comentarii

Pivotul echipei CSM Bucureşti şi al echipei naţionale, Crina Pintea, a declarat, joi, despre meciul de sâmbătă, cu ŢSKA Moscova, din sferturile Ligii Campionilor, că va fi cel mai greu al sezonului, în care se va vedea toată munca echipei de până acum.

Este cel mai greu meci al nostru din acest sezon. Cred că toată munca noastră de până acum se va vedea în acest meci. În acest meci se va vedea tot. Nu vreau să sune prea dur, dar dacă nu vom da tot, dacă nu vom reuşi, cred că muncă noastră a tuturor a fost în van. E cel mai greu examen al nostru. Îmi doresc să dăm totul, să ne batem până la capăt. Spun mereu că forţa grupului e foarte importantă. O spun şi acum. Îmi doresc să jucăm şi bine şi frumos, iar la final să ne bucurăm”, a spus Crina Pintea.

Handbalista a vorbit şi despre faptul că adversarele de la ŢSKA Moscova se vor prezenta cu un antrenor nou în bătalia pentru un loc la Turneul F4 al Ligii Campionilor: ”Un antrenor nou la echipă aduce un plus de energie. Nu ştiu dacă aduce tactică, dar sigur aduce energie. Jucătoarele vor dori să atragă atenţia, vor dori să arate ce pot, determinarea creşte. Asta teoretic. Venirea unui antrenor nou poate fi benefică, dar nu e obligatoriu”. 

Manşa tur a confruntării cu ŢSKA Moscova este programată sâmbătă, de la ora 17.00, iar returul va avea loc în 11 aprilie. Câştigătoarea din dubla manşă se va califica la Turneul Final 4, care va avea loc la Budapesta, la finalul lunii mai.

viewscnt
Articole similare
Lovitura crunta: fostul mare baschetbalist si-a pierdut al doilea copil. Care e cauza mortii