Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crina Pintea despre venirea lui Tomas Ryde la CSM Bucureşti: ”E important să fie direcţia cea bună”

Crina Pintea despre venirea lui Tomas Ryde la CSM Bucureşti: ”E important să fie direcţia cea bună”

Handbal

Comentarii

Crina Pintea a venit în ţară pentru a lua parte alături de reprezentativa României la Trofeul Carpaţi. Cel mai bun pivot din actuala ediţie a Ligii Campionilor a vorbit despre schimbările de la nivelul băncilor tehnice de la naţionala şi de la CSM Bucureşti.

”O să merg la echipa naţională, mai avem o săptămână de pregătire, avem meciuri amicale, îmi doresc să fac treabă bună acolo, să fiu sănătoasă, să fim toate sănătoase, că asta e cel mai important. Şi după o să vorbim şi despre asta”, a spus Crina Pintea la revenirea în ţară.

Crina Pintea e gata de o nouă aventură. După ce a devenit campioană a Europei cu Gyor, pivotul naţionalei abia aşteaptă să i se alăture Cristinei Neagu la CSM.

”Mă bucur foarte mult că şi-a prelungit şi Cris contractul. În primul rând, îmi doresc foarte mult, toate ne dorim să fim sănătoase. Îmi doresc foarte mult şi cred că şi ea îşi doreşte acelaşi lucru, să revină sănătoasă şi mai puternică decât până acum. Şi cred că asta se va şi întâmpla. 2.00 E important, normal că e important, e cea mai bună jucătoare din lume”, a mai spus Pintea.

Despre sosirea lui Tomas Ryde pe banca CSM-ului şi a naţionalei: ”Îl cunosc pe Tomas. Important este ca tot ce se întâmplă să fie în direcţia cea bună. Eu cred că da (n.r. - este un avantaj sosirea lui Ryde), pentru că ne vede acolo, o să vadă şi celelalte jucătoare din ţară. Probabil o să fie un plus” - Crina Pintea.

Afla mai multe despre: handbalcrina pintea 

viewscnt
Articole similare