Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crina Pintea, dezvăluiri INCENDIARE: ”Tadici mi-a dat un pumn de mi-au dat lacrimile. Din cauza lui am vrut să mă las de handbal”

Crina Pintea, dezvăluiri INCENDIARE: ”Tadici mi-a dat un pumn de mi-au dat lacrimile. Din cauza lui am vrut să mă las de handbal”

Handbal

Comentarii

Crina Pintea a revenit în România pentru partida pe care Gyor o dispută, în deplasare, pe terenul CSM Bucureşti, în grupele principale ale Ligii Campionilor, astăzi, de la ora 15.00. Duelul va fi LIVE la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Între timp, pivotul român (28 de ani) a stat de vorbă cu cei de la Fanatik şi a povestit despre perioada petrecută la Zalău, sub comanda lui Gheorghe Tadici. Sportiva afirmă că a fost la un pas să se lase de handbal din cauza comportamentului agresiv al antrenorului român.

"Eu nu vreau să vorbesc despre el. Din cauza lui am vrut sa mă las de handbal de mai multe ori. Nu m-am lăsat pentru că iubesc extraordinar de mult sportul asta, uneori poate exagerat de mult. Poate sunt obsedată de acest lucru. Eram foarte tristă la Zalău şi spuneam că vreau să mă las. Am zis că orice aş face voi reuşi. S-au întâmplat momente în care el îmi spunea că nu sunt bun de nimic, că nu am forţa sau viteză", a spus Crina intr-un interviu acordat Fanatik.

"S-a luat de mine, de familia mea şi îmi spunea tot felul de lucruri care nu aveau legătura cu handbalul. Oamenii nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Am fost judecată că am uitat de unde am plecat. Nu este adevărat, nu am uitat. Este un lucru care m-a marcat pe viaţa. Şase ani din cariera mea am suferit foarte mult şi nu m-am lăsat de handbal. Am spus mereu că voi pleca de acolo şi îmi voi continua visul meu. Când mie, aproape mi se termina contractul, mi-a spus că dacă nu voi prelungi contractul cu Zalăul mă va desfiinţa şi că el m-a adus în handbal şi el mă va scoate din handbal. Mi-a mai spus că el m-a adus la naţională şi că el m-a făcut jucătoare, că fără el nu voi putea juca. Vreau să spun doar că el m-a ţinut pe loc foarte mulţi ani. Azi jucăm bine, iar o săptămână mă toca încontinuu", a continuat aceasta.

Crina Pintea îl acuză pe Tadici că ar fi agresat-o fizic, în 2014, la un meci al României cu Germania, la Capionatul European din Ungaria. "În 2014, la Campionatul European din Ungaria. Era primul meci, jucăm cu Germania, el era antrenor atunci. Mă duc în apărare, o adversară a marcat de la zece metri, şi m-a chemat pe bancă. S-a aşezat lângă mine şi, nu exagerez, mi-a dat un pumn în spate. Mi-au dat lacrimile instantaneu. M-a luat de mână şi m-a aruncat pe bancă, după care m-a întrebat de ce plâng? Cum să mai continui eu să joc la acel turneu final? În aceste condiţii a trebuit să joc", a încheiat pivotul român.

Crina Pintea se află în acest moment sub contract cu formaţia maghiară Gyor.

Afla mai multe despre: handbalcrina pinteanationala de handbal 

viewscnt
Articole similare