Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crina Pintea după victoria din derby-ul cu Vâlcea: ”Sunt mândră de echipa mea!” Ce spune despre posibilitatea ca dubla cu Gyor să se joace fără spectatori

Crina Pintea după victoria din derby-ul cu Vâlcea: ”Sunt mândră de echipa mea!” Ce spune despre posibilitatea ca dubla cu Gyor să se joace fără spectatori

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a învins miercuri, pe teren propriu, campioana en-titre SCM Râmnicu Vâlcea, scor 23-22 (15-12), în derbiul Ligii Naţionale, meci restant din etapa a XVIII-a.

”A fost foarte ciudat, sincer. Nu mi s-a mai întâmplat chestia asta şi cred că nici colegelor mele. Chiar ne-au lipsit astăzi susţinătorii noştri, însă ne bucurăm foarte mult că am reuşit să câştigăm astăzi şi cred că le-am făcut o bucurie” a spus Crina Pintea, după meci.

”Sunt foarte fericită şi mândră de echipă, pentru că am luptat până la final, cu toate greşelile noastre. Au fost câteva momente când nu am dat gol, asta din cauza unor greşeli şi probabil şi din cauza încărcăturii. Normal că suntem cu un plus de energie, dar campionatul se joacă până la ultima etapă. Noi trebuie să fim foarte focusate la fiecare meci, să dăm tot ce avem mai bun pentru a ieşi învingătoare la final” a mai declarat starul CSM-ului.

Cum ar fi dublă cu Gyor fără spectatori? Crina Pintea explică: ”Eu sper să se rezolve, pentru că va fi foarte sec. Nu va fi deloc plăcut. Însă nu cred că asta este cea mai mare problemă. Trebuie să se rezolve pentru că vorbim de viaţa unor oameni. Acest lucru e mai grav decât faptul că jucăm noi fără spectatori. Nu suntem speriate, nu am simţit asta în echipă. Avem grijă de noi, ne protejăm aşa cum spun autorităţile şi cred că o să fie bine” a încheiat Pintea, la finalul victoriei din derby-ul României.

Afla mai multe despre: crina pintea 

viewscnt
Articole similare