Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crina Pintea, entuziasmată după ce am ZDROBIT Norvegia: "Am plâns câţiva ani de zile, să mai plângă şi alţii!"

Crina Pintea, entuziasmată după ce am ZDROBIT Norvegia: "Am plâns câţiva ani de zile, să mai plângă şi alţii!"

Handbal

Comentarii

România a învins Norvegia, scor 31-23, într-o manieră entuziasmantă şi le-a administrat astfel campioanelor en-titre cea mai grea înfrângere din istoria Campionatelor Eurpenei, iar meciul făcut de tricolore a produs entuziasm printre elevele lui Martin Ambros.

Una din cele mai bune jucătoare de pe teren miercuri seară, Crina Pintea spune că ea şi colegele sale au avut o sete de revanşă în faţa unei echipe care ne-a făcut adesea să suferim la turneele finale.

"Nu vreau să spun lucrul acesta, dar cred că mi-ar fi frică să joc acum cu echipa României. Poate am spus prea mult (n.r. s-a amuzat), dar noi suntem foarte motivate acum şi jucăm frumos împreună, ne simţim foarte bine, ne încurajăm tot timpul. Chiar dacă sunt şi momente mai grele, tot timpul ne susţinem. Am mai simţit astfel de lucruri în trecut, dar acum cred că este ceva diferit şi este foarte frumos.

Chiar am spus că am plâns câţiva ani de zile, vin de ceva timp la echipa naţională. Poate spun multe prostii acum, pentru că sunt super-entuziasmată, dar să mai plângă şi alţii, pentru că noi am plâns destul [...]



Sunt entuziasmată acum, fericită, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să ne gândim la următorul meci. Avem 2-3 zile de recuperare, de odihnă, de antrenamente şi ne gândim doar la următorul meci. O luăm uşor pentru că drumul este foarte lung",
a spus Pintea într-un interviu pentru ProSport.

Afla mai multe despre: crina pintearomanianorvegia 

viewscnt
Articole similare