Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crina Pintea îşi ia rămas bun de la CSM Bucureşti! Pivotul naţionalei de handbal va evolua într-un campionat de top al Europei

Crina Pintea îşi ia rămas bun de la CSM Bucureşti! Pivotul naţionalei de handbal va evolua într-un campionat de top al Europei

Handbal

Comentarii

Crina Pintea (30 de ani), pivotul echipei naţionale de handbal, se desparte de actuala echipă, CSM Bucureşti, şi semnează cu campioana Ungariei, ETO Gyor.

ETO Gyor este o echipă din campionatul Ungariei, un campionat de top al Europei şi îşi propune obiective îndrăzneţe în fiecare an. Astfel, că oferta primită de la ungurii ar fi o nouă provocare importantă pentru Pintea.

Potrivit Pro Sport, negocierile sunt aproape de final, iar Crina Pintea este hotârătă. La ETO Gyor, Pintea a mai evoluat în anul 2019, când formaţia a câştigat Liga Campionilor. „Ideea este că acum sunt aici, îmi doresc foarte mult să-mi fac treaba până la final şi cam atât. De restul, veţi afla. Dar voi alege cu inima, întotdeauna”, a spus Pintea, în week-end, la finele meciului pe care CSM l-a câştigat, scor 28-26 cu Team Esjberg. Pintea a mai avut ofertă şi din campionatul românesc, mai exact, de la Gloria Bistriţa, formaţie care şi-a dorit-o insistent.

Nu este singura plecare de la CSM Bucureşti, pe listă mai sunt Laura Moisă, Bianca Bazaliu, Gabriela Perianu şi Jelena Grubsic.

Ierarhia în partea superioară se prezintă astfel: CSM Bucureşti – 27 puncte, Minaur – 22 puncte, SCM Rm. Vâlcea – 21 puncte (8 jocuri), Măgura Cisnădie – 16 puncte.

  • 6 goluri a marcat Pintea în victoria cu Esjberg, 28-26

Afla mai multe despre: crina pintea 

viewscnt
Articole similare