Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crina Pintea n-a trecut încă peste rezultatul sub aşteptări de la Mondial: "Suntem foarte dezamăgite. Nu meritam să fim jignite în acel mod!"

Crina Pintea n-a trecut încă peste rezultatul sub aşteptări de la Mondial: "Suntem foarte dezamăgite. Nu meritam să fim jignite în acel mod!"

CM Handbal

Comentarii

Crina Pintea, pivotul echipei naţionale de handbal a României, a fost invitată în studioul Telekom Sport, duminică, şi a dezvăluit că încă este dezamăgită de performanţa reuşită alături de tricolore la Mondialul din Japonia. În plus, o altă mare dezamăgire a Crinei Printea este legată de modul în care au fost jignite jucătoarele după ce România a încheiat turneul final abia pe locul 12 în clasament.

Cu Cristina Neagu abia revenită după o accidentare gravă, România nu a arătat foarte bine la Mondialul din Japonia. A reuşit calificarea în grupele principale, dar a încheiat competiţia pe locul 12, cu înfrângeri drastice în faţa Suediei şi a Japoniei. Pivotul naţionalei e încă dezamăgit pentru rezultatul sub aşteptări obţinut de România.

"Nu suntem mulţumite de ce s-a întâmplat. Suntem foarte dezamăgite. Nu e ceea ce ne-am dorit, nu cu gândul acesta am plecat de acasă. Aveam foarte imagini despre cum va fi şi cum o să fie. Pe parcurs nu a fost aşa.

Ce m-a deranjat a fost că am primit, eu şi colegele mele, mesaje private în care am fost jignite în foarte mutle moduri. Eu cred că lumea este liberă să-ţi exprime părerile. Accept şi ctitice, dar nu accept când suntem jignite. Nu cred că merităm să fim jignite în acel mod", a spus Crina Pintea, duminică, la Telekom Sport.



Crina Pintea a fost invitată în studioul Telekom Sport cu ocazia finalei Campionatului Mondial, dintre Olanda şi Spanai, câştigată de batave cu 30-29.

Afla mai multe despre: crina pintearomaniahandbalcm de handbalvideo 

viewscnt
Articole similare