Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Crina Pintea vrea să câştige Liga Campionilor cu CSM Bucureşti în acest an: "Vreau, pentru că e un sentiment unic!!"

Crina Pintea vrea să câştige Liga Campionilor cu CSM Bucureşti în acest an: "Vreau, pentru că e un sentiment unic!!"

Handbal

Comentarii

Crina Pintea a discutat preţ de câteva minute cu fanii săi pe Instagram. Printre altele, a mărturisit că încă speră că poate câştiga Liga Campionilor în acest an,

 Una dintre cele mai valoroase handbaliste românce la această oră, Crina Pintea a vorbit în cadrul unui LIVE pe Instagram despre situaţia actuală şi felul în care pandemia de coronavirus afectează activitatea handbalului românesc.

Pintea a răspuns întrebărilor puse de numeroşii săi fani, iar la final a făcut o mărturisire. Ea a vorbit despre posibilitatea câştigării Ligii Campionilor cu echipa sa de club, CSM Bucureşti.

"Să câştig Liga Campionilor a fost ceva de vis. E un sentiment unic, pe care îl poţi înţelege, dacă eşti acolo şi îl trăieşti. Îmi doresc să repetăm această performanţă cu CSM Bucuresti, dar acum vreau să se liniştească această situatie şi să ne reluăm meciurile şi antrenamentele. Am încredere mare că putem reuşi o astfel de performanţă, dar momentan sper, în primul rând, să revenim cât mai repede pe teren" a mărturisit Crina Pintea în cadrul unui LIVE pe Instagram.

La finalul intervenţiei, Pintea a avut un mesaj şi pentru fanii ei, dar şi pentru români: "Aveţi grijă de voi şi de familiile voastre!" a încheiat pivotul de la CSM Bucureşti

Afla mai multe despre: crina pintea 

viewscnt
Articole similare