Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristea, mesaj pentru fosta lui echipă: "Mă bucur că am înscris în poarta Stelei, după ce la 22 de ani am fost trimis la plimbare!"

Cristea, mesaj pentru fosta lui echipă: "Mă bucur că am înscris în poarta Stelei, după ce la 22 de ani am fost trimis la plimbare!"

CSM Poli Iași

Comentarii

Atacantul echipei CSM Poli Iaşi Andrei Cristea, autorul golului prin care formaţia sa a învins FCSB, a declarat că la 22 de ani a fost trimis la plimbare de gruparea patronată de Gigi Becali. El nu l-a iertat nici pe antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, care a afirmat că FCSB va merge în plimbare la Iaşi.

"Cred că am demonstrat pe teren ce putem face. Poli Iaşi a arătat că este o echipă cu onoare, o echipă care are valoare şi sper ca cei care ne-au aruncat anumite cuvinte urâte în momentul acest să-şi ceară scuze. Nu am jucat să încurcăm pe nimeni, nu ne interesează cine ia campionatul, dar vorbele lor grele ne-au durut. Noi am fost foarte motivaţi astăzi să jucăm pentru noi, pentru suporterii acestei echipe. loto grecia kino rezultate

Mă bucur că am înscris, chiar dacă la 22 de ani am fost trimis la plimbare. În momentul de faţă sunt foarte fericit pentru echipa mea şi îmi doresc ca Iaşul să devină o forţă. Nu a fost nicio revanşă, doar că am încercat să demonstrez în fiecare an că sunt un jucător capabil şi vreau să înscriu cât mai multe goluri", a declarat Andrei Cristea, care a jucat la Steaua între 2004 şi 2006.

Afla mai multe despre: cristeasteauaiasifcsbvictorie 

viewscnt
Articole similare