Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj a anunţat numele posibilului succesor al lui Edward Iordănescu: ”Mi-a dat cineva acum mesaj” EXCLUSIV

Cristi Balaj a anunţat numele posibilului succesor al lui Edward Iordănescu: ”Mi-a dat cineva acum mesaj” EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Edward Iordănescu a cucerit primul titlu de campion din carieră. Tehnicianul a adus în acelaşi timp CFR-ului, al patrulea trofeu în competiţia internă, la rând.

CFR Cluj a câştigat al patrulea titlu consecutiv de campioană a României şi al şaptelea din istoria sa. După meci, Edward Iordănescu a avut un discurs enigmatic, unul care parcă anunţă despărţirea de gruparea din Gruia.

El ar putea fi înlocuit pe banca echipei campioane de Adrian Mutu, a anunţat Cristi Balaj, la Telekom Sport: ”Legat de supărarea lui Edi Iordănescu. Îmi scrie cineva, un om care are conexiuni în fotbal, că va veni 100% Adrian Mutu la CFR” a spus Cristi Balaj, la Sport Report. ”E informaţia serii” a comentat şi moderatorul Dan Udrea, imediat după ce a auzit vestea dată de fostul mare arbitru internaţional.

”Repet, există semne de întrebare. Eu am primit această informaţie, nu am stat de vorbă cu cineva din anturajul clubului despre aşa ceva” a completat Cristi Balaj.

Edward Iordănescu (42 de ani) este artizanul celui de-al patrulea titlu la rând cucerit de gruparea din Gruia. Tehnicianul a bifat o a doua experienţă pe banca clujenilor, de această dată una încununată de succes după ce echipa sa a câştigat la Botoşani şi a cucerit titlul în Liga 1, cu o etapă înainte de final. Iordănescu a mai antrenat în cariera sa echipele FC Vaslui, Fortuna Brazi, Pandurii, FCM Târgu Mureş, CSKA Sofia, Astra Giurgu şi Gaz Metan Mediaş.

Pe banca CFR-ului, Iordănescu a suferit doar patru înfrângeri, echipa sa încasând numai 15 goluri în 29 de meciuri. 20 dintre ele s-au încheiat cu succes.

Pe de altă parte, Adrian Mutu este unul dintre antrenorii cei mai importanţi ai noii generaţii. Selecţionerul de la U21 a impresionat pe banca naţionalei de tineret şi a cules laudele experţilor după parcursul de la Euro.
 

Afla mai multe despre: cristi balajadrian mutuedward iordănescu 

viewscnt
Articole similare