Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj a lămurit problema banilor de la CFR! ”Acum vorbim deja de fapte concrete.” Ce a spus preşedintele ardelenilor

Cristi Balaj a lămurit problema banilor de la CFR! ”Acum vorbim deja de fapte concrete.” Ce a spus preşedintele ardelenilor

CFR Cluj

Comentarii

În ultima vreme, CFR a fost unul dintre cluburile din Liga 1 care a avut probleme cu banii, chiar dacă echipa condusă de Dan Petrescu a dominat competiţia şi la intrarea în play-off se situează pe primul loc.

Cristi Balaj, fost arbitru, a vorbit despre situaţia actuală de la CFR. El a spus că totul s-a îmbunătăţit şi că în ultima perioadă, plăţile salariale au fost făcute către fotbaliştii campioanei. 

De asemenea, el a exclus posbilitatea ca deţinătoarea titlului din Liga 1 să intre în insolvenţă. 

”Situaţia financiară este mult îmbunătăţită faţă de ceea ce a fost în trecut, lucrăm la acea optimizare. Nu putem să ne debarasăm atât de repede de balastul care a existat. Încercaţi să vă aduceţi aminte că, atunci când am fost întrebat despre o posibilă intrare în insolvenţă, vă spuneam că este exclus. Ultima perioadă demonstrează, acum vorbim deja de fapte concrete. 

Prin plăţile care s-au făcut în ultima perioadă demonstrăm că dorim să rezolvăm această situaţie financiară. Vrem să facem o echipă competitivă nu doar pentru campionatul românesc, ci şi pentru cupele europene”, a declarat Balaj, la PRO X.

S-a "rupt" prietenia dintre Balaj şi Istvan Kovacs

Kovacs are o relaţia extrem de bună cu Cristi Balaj, având în comun pasiunea această pentru arbitraj. Arbitrul, însă a recunoscut că după ce Balaj a preluat-o pe CFR, relaţiile dintre ei doi s-au "răcit" pentru a evita viitoare discuţii. 

”Cristi Balaj a fost un arbitru foarte valoros al României. A ieşit în evidenţă prin corectitudinea lui faţă de toţi cei care erau în jurul lui. Aici vorbesc de conducători de arbitrii, de toată lumea. Nu îşi permite nici el şi nu îmi permit nici eu să îmi stric cariera mea pentru o prietenie.

El ştie foarte bine că am rămas în relaţii cum am fost înainte, dar în acest moment ocupă o funcţie, care funcţia lui nu îmi permite să avem contact direct”, a declarat Kovacs pentru telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: cfr-balaj-liga 

viewscnt
Articole similare