Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj a oferit detalii despre Omrani şi Cestor! Ce probleme a întâmpinat atacantul francez

Cristi Balaj a oferit detalii despre Omrani şi Cestor! Ce probleme a întâmpinat atacantul francez

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a oferit detalii despre fotbaliştii Billel Omrani (28 de ani) şi fundaşul congolez Mike Cestor.

Cristi Balaj a oferit detalii despre Omrani şi Cestor

Atacantul Billel Omrani şi fundaşul Mike Cestor au intrat în ultimele 6 luni de contract cu Campioana României. Omrani nu a ajuns în cantonamentul ardelenilor din Spania, deoarece nu a ieşit din izolare, după ce s-a infectat cu COVID-19. 

De asemenea, atât Billel Omrani (28 de ani), cât şi Mike Cestor (29 de ani), au primit oferte de prelungire ale actualei înţelegeri, dar ce doi fotbalişti nu au oferit până în acest moment niciun răspuns. 

”În ceea ce priveşte jucătorii care la 1 ianuarie au intrat în ultimele 6 luni de contract, Cestor şi Omrani, clubul le-a făcut propuneri de prelungire înainte de plecarea în Spania. Îi lăsăm să se pregătească în linişte, iar în ultima zi de cantonament o să avem o discuţie cu ei ca să vedem ce decizie au luat.

Omrani are o situaţie specială şi este acasă în Franţa momentan, din cauza unor probleme medicale. Când protocolul medical îi va permite, sperăm până la finalul acestei săptămâni, el va merge la Oliva Nova alături de băieţi”, a spus Cristi Balaj, pentru Fanatik.

În actualul sezon, Billel Omrani a jucat pentru CFR 28 de partide, a marcat 7 goluri şi a oferit 4 pase decisive. Potrivit Transfermarkt, francezul este cotat la 1,6 milioane de euro. Mike Cestor a jucat pentru CFR în actualul sezon 20 de meciuri şi a înscris un singur gol. El este evaluat de sursa menţionată la 750.000 de euro.

Afla mai multe despre: cfr-balaj-omrani-cestor 

viewscnt
Articole similare