Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj a reacţionat după excluderea lui Denis Alibec din lotul lui CFR Cluj!: "Ar trebui să fie un moment motivant pentru el"

Cristi Balaj a reacţionat după excluderea lui Denis Alibec din lotul lui CFR Cluj!: "Ar trebui să fie un moment motivant pentru el"

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a oferit o reacţie pentru Telekom Sport, după ce Denis Alibec a fost exclus de Dan Petrescu din lotul lui CFR Cluj.

Cristi Balaj, despre pedeapsa aplicată lui Denis Alibec: "A fost nemulţumit"

Continuă perioada nefastă a lui Denis Alibec la CFR Cluj. După prestaţiile slabe din teren, atacantul a mai primit o lovitură. El a fost exclus din lot "pentru o perioadă care va fi comunicată conducerii clubului". 

Dan Petrescu a luat parte la discuţia cu fotbalistul, care s-a apărat şi a spus că a dispărut de pe marginea terenului, cu Academica Clinceni, întrucât a avut nevoie să ajungă la baie. 

Oficialii nu au crezut această variantă, iar Cristi Balaj a susţinut că Alibec a fost nemulţumit că a fost rezervă în ultima victorie a lui CFR Cluj din campionat. 

"Denis Alibec a fost exclus din lot de către antrenor pentru o perioadă care va fi comunicată conducerii clubului. A avut o discuţie Dan Petrescu cu Alibec la care şi eu am fost prezent. 

Dacă Alibec a fost nemulţumit că a fost rezervă la meciul cu Clinceni şi nu a jucat şi a avut această reacţie. E regretabil din punctul nostru de vedere şi nu putem decât să sprijinim deciziile antrenorului.

Eu am o relaţie bună cu Alibec, eu i-am comunicat decizia şi ar trebui să fie un moment motivant pentru el", a declarat oficialul campioanei CFR Cluj pentru Telekom Sport. 

  • 17 meciuri, 2 goluri şi 1 gol sunt cifrele lui Denis Alibec în acest sezon. 

Afla mai multe despre: cfr clujdenis alibec exclus din lot cfr clujcristi balaj 

viewscnt
Articole similare