Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj, după decesul lui Dan Lăzărescu: "Panduru vorbea zilnic cu el şi îmi spunea că nu l-a sunat sâmbătă şi duminică. Îi lipseau discuţiile"

Cristi Balaj, după decesul lui Dan Lăzărescu: "Panduru vorbea zilnic cu el şi îmi spunea că nu l-a sunat sâmbătă şi duminică. Îi lipseau discuţiile"

Special

Comentarii

Fostul arbitru FIFA, Dan Lăzărescu, specialist pe arbitraj la TV Telekom Sport în ultimii ani, a decedat, luni, la vârsta de 49 de ani.

Dan Lăzărescu a fost unul dintre cei mai apreciaţi asistenţi ai generaţiei sale şi s-a retras la 35 de ani, din cauza unor probleme medicale. După retragere a făcut parte din Comisia Centrală de Arbitraj, iar în ultimii ani a fost specialist pe probleme de arbitraj la Telekom Sport.

Fostul arbitru, Cristi Balaj, a oferit o primă reacţie după tragedie: "În primul rând, a fost un arbitru senzaţional. Are până la 35 de ani atâtea meciuri Steaua - Dinamo arbitrate impecabil, în acea perioadă 2001-2004 când el a arbitrat toate jocurile, indiferent că au fost în Cupă sau în campionat. Asta spune foarte multe. Am fost cu el coleg în brigăzi care au participat şi la nivelul grupelor Champions League. Am colaborat, eu fiind arbitru şi el membru în Comisia Centrală şi s-a luptat pentru arbitri. A protejat arbitrajul românesc prin declaraţiile sale, atunci când a spus clar şi răspicat că nu e de acord cu aducerea arbitrilor străini", a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport. 

Basarab Panduru, un prieten de-ai săi, a încercat să-l contacteze în ultimele zile, dar nu a mai reuşit: "Ulterior mi-a fost coleg la Telekom Sport, unde nu am simţit niciodată să fi avut vreun interes faţă de o echipă sau de un arbitru. Aseară am adormit foarte greu. Azi am vorbit cu prieteni, colegi şi am aflat că a fost găsit de fata lui şi că moartea lui a fost la câteva ore bune, dacă nu cu o zi înainte de a fi găsit. Panduru vorbea zilnic cu el şi îmi spunea că nu l-a sunat sâmbătă şi duminică şi voia să îl sune luni să îl certe cum de nu a sunat, pentru că îi lipseau acele discuţii cu Dan", a mai spus Balaj. 

Afla mai multe despre: dan lazarescucristi balaj 

viewscnt
Articole similare