Experiențe împreună.
You are here:

Cristi Balaj este aşteptat în Gruia: ”Un om deosebit. Va reuşi să aducă liniştea în club”

Cristi Balaj este aşteptat în Gruia: ”Un om deosebit. Va reuşi să aducă liniştea în club”

Liga 1

Comentarii

Ştefan Gadola, acţionar minoritar la CFR Cluj prin intermediul companiei EnergoBit, a vorbit despre numirea lui Cristi Balaj in funcţia de preşedinte in Gruia.

CFR Cluj şi-a încheiat căutarea pentru un nou preşedinte. După plecarea lui Marian Copilu, postul rămăsese liber, iar fostul arbitru şi actualul preşedinte al ANAD urmează să îl înlocuiască. Cristi Balaj îşi va elibera postul actual, urmând să fie noul preşedinte al campioanei României.

Gadola are doar cuvinte de laudă la adresa lui Balaj.

”Cristi Balaj este un om deosebit, mă bucur că acceptat. Aşteptăm să se apuce de lucru. Din discuţiile pe care le-am avut, ne gândim mai departe să devenim campioni. Neapărat trebuie să câştigăm campionatul din nou.

Preşedintele de club este ca un manager, el răspunde de tot în club, inclusiv imagine, transferuri, organizarea condiţiilor, tot ce trebuie. Are toate atribuţiile, toate responsabilităţile pentru funcţionarea clubului. Cristi Balaj este o persoană deosebită, care sunt convins că va reuşi să facă linişte în club, armonie, politeţe, tot ce trebuie”, a declarat Ştefan Gadola, la ProX.

CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 21 de puncte după opt etape, dar runda trecută a suferit prima înfrângere a sezonului de Liga 1, chiar la debutul lui Dan Petrescu, 0-1 la Botoşani.

Este oficial! CFR Cluj are un nou preşedinte

”Confirm înţelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuţiilor cu acţionarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod sprecial de cel al înfiinţării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât şi pentru echipa naţională.

Discuţiile abordate au vizat atribuţiile funcţiei de preşedinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greşelile majore. Atenţia mea se îndreaptă acum şi către decizia WADA de a declara Agenţia Naţională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi anti-doping.

Am decis ca preluarea funcţiei de preşedinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaş normal în Parlament şi este asigurată procedura de urgenţă propusă în urma şedinţei de Guvern”, se arată în mesajul postat de Balaj.

viewscnt
Articole similare
Gol de poveste pentru Olimpiu Moruțan la Galatasaray! Românul și-a ridiculizat adversarii...