Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj i-a răspuns lui Rednic: ”Nu am fost noaptea în club pentru că nu frecventez cluburile. Prietenia mea cu Gică Popescu o confirm, nu îmi este ruşine”

Cristi Balaj i-a răspuns lui Rednic: ”Nu am fost noaptea în club pentru că nu frecventez cluburile. Prietenia mea cu Gică Popescu o confirm, nu îmi este ruşine”

CSM Poli Iași

Comentarii

Mircea Rednic nu a reuşit să treacă peste dezamăgirea înfrângerii cu FC Viitorul, scor 1-2. S-a înarmat cu o fotografie care prezenta faza de la primul gol marcat de echipa lui Hagi şi a venit cu ea la conferinţa pentru a demonstra că a avut dreptate în clipa în care a cerut offside.

Rednic nu a uitat nici acum faza din care Viitorul Constanţa a egalat în partida de la Iaşi: ”Noi respectăm, apreciem şi ştim că trebuie să-i dăm regelui ce este al regelui şi gata, dar eu cred că faza asta era cât de poate de clară. Pentru că dacă noi egalam la o fază ca asta sigur s-ar fi dat ofsaid" , a declarat Mircea Rednic.

În direct la Telekom Sport, Cristi Balaj a reacţionat şi el şi a explicat încă o dată faza controversată de la Iaşi: ”Că sunt prieten cu Gică Popescu este adevărat şi trebuie să îi spun lui Rednic că nu am fost doar o dată cu Gică Popescu la masă, am fost de mult mai multe ori.  La un local, niciodată într-un club, noaptea. Nu am fost noaptea în club pentru că nu frecventez cluburile. Prietenia mea cu Gică Popescu o confirm, nu îmi este ruşine, dimpotrivă. Am fost cu el şi la Barcelona, la un meci al Barcelonei. Nu vă ascund faptul că taximetriştii nu voiau să îi ia bani când mergeam cu el.  Această fază e simplă. Dacă nu ar fi tragică situaţia, ar fi chiar comică. De ce e tragic, pentru că vorbim despre un nou management la Iaşi. Au persoane care spun că au participat la cursuri, la diferite seminarii. Mi se pare trist că după atâtea zile aveau oportunitatea să sune la CCA, să primească nu o fază, zeci de faze asemănătoare în care decizia e una singură. E trist că ne ocupăm de aşa ceva. Gică Popescu e prietenul meu. Niciodată nu mi-a cerut să spun, să influenţez, să fac ceva împotriva regulamentului” a mărturisit Balaj, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristi balajmircea rednicgică popescu 

viewscnt
Articole similare