Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj l-a auzit pe "Briliantul" Mutu, după Sepsi - CFR 1-1, şi a intervenit: "Nepotrivit" | EXCLUSIV

Cristi Balaj l-a auzit pe "Briliantul" Mutu, după Sepsi - CFR 1-1, şi a intervenit: "Nepotrivit" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

În direct la Orange Sport, Cristi Balaj, preşedintele CFR Cluj, a vorbit după remiza de la Sf. Gheorghe, 1-1 cu Sepsi din etapa a 2-a a play-off-ului. Preşedintele echipei din Gruia a auzit declaraţia lui Adrian Mutu despre obiectivul său în mandatul de antrenor de la CFR Cluj şi a intervenit.

Cristi Balaj a clarificat situaţia obiectivului pe care îl are CFR Cluj cu Adrian Mutu antrenor, având în vedere momentul în care "Briliantul" a sosit în Gruia, în locul lui Andrea Mandorlini. Oficialul feroviarilor a întărit ideea că Mutu are alt obiectiv decât titlul în acest sezon.

Obiectivul real al lui CFR Cluj în play-off. Cristi Balaj: "Ideal"

Totuşi, preşedintele CFR-ului a spus că, având în vedere ADN-ul din ultimii, i se pare nepotrivit să nu existe şi CFR-ul în lupta pentru titltu şi să nu se lupte măcar pentru câştigarea campionatului, pe care echipa l-a câştigat de cinci ori la rând cu Dan Petrescu şi Edi Iordănescu pe bancă.

"În primul rând, obiectivul principal este accederea în grupele unei competiţii europene. Ideal ar fi să fie Liga Campionilor, ceea ce este greu de realizat, e greu să termini pe primul loc. Şansa următoare o avem în Cupă, care îţi dă şansa de a evolua în Europa League. Dacă nu, în Conference League, dar trebuie să terminăm cel puţin pe locul 3 şi să jucăm acel meci de baraj.

În ADN-ul nostru a rămas acest obiectiv de a câştiga titlul, mi s-ar părea nepotrivit să nu încercăm să-l câştigăm. (...) O echipă puternică depăşeşte aceste momente. Un antrenor foarte bun duce echipa până în faţa porţii", a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Instalat la final de ianuarie 2024 pe banca lui CFR Cluj, Adrian Mutu a condus echipa în nouă partide până acum, dintre care a câştigat cinci, a remizat de două ori şi a pierdut alte două.
 

Afla mai multe despre: cfr clujobiectivsuperligacristi balajadrian mutu 

viewscnt
Articole similare