Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj s-a retras din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale Anti-Doping! Urmează etapa CFR: "Nu a fost o decizie uşoară"

Cristi Balaj s-a retras din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale Anti-Doping! Urmează etapa CFR: "Nu a fost o decizie uşoară"

CFR Cluj

Comentarii

Cristian Balaj îşi încheie activitatea în cadrul Agenţiei Naţionale Anti-Doping (ANAD) după 33 de luni în funcţia de preşedinte al instituţiei. Deşi mandatul de preşedinte al ANAD măsoară cinci ani, Balaj a decis să accepte o ofertă din mediul privat şi să revină astfel la prima sa dragoste, fotbalul, a anunţat ANAD.

"Nu a fost o decizie uşoară, însă am luat în calcul toate aspectele şi m-am hotărât. Părăsesc Agenţia Naţională Anti-Doping cu fruntea sus, mândru de ceea ce am realizat aici şi mă bucur mai ales pentru că ştiu că ceea ce am clădit rămâne pe mâini bune. Colectivul ANAD formează o echipă de excepţie, cu profesionişti alături de care am avut o reală plăcere să lucrez”, a declarat Cristian Balaj.

Potrivit comunicatului, o enumerare a realizărilor lui Cristian Balaj în funcţia de preşedinte al ANAD începe în mod obligatoriu cu recredibilizarea instituţiei pe plan internaţional şi ridicarea suspendării acreditării Laboratorului de Control Doping din Bucureşti, instituţie acum funcţională şi mai ales complet independentă de ANAD. Suspendarea dictată de către Agenţia Mondială Anti-Doping (WADA) a fost ridicată încă de la începutul mandatului lui Balaj.

De asemenea, sub conducerea lui Cristian Balaj, legislaţia de prevenire şi combatere a dopajului în sport a cunoscut o adevărată revoluţie. Cele două legi care ghidează principalele obiecte de activitate ale Agenţiei Naţionale Anti-Doping au fost aduse la zi, în concordanţă şi deplină conformitate cu reglementările internaţionale în materie. 

Cristi Balaj a bătut palma cu CFR

Fostul arbitru din fotbalul românesc ştie ce responsabilităţi va avea odată cu pasul făcut spre clubul finanţat de Nelu Varga: "Eu nu mi-aş dori să fac o practică. În primul rând, preşedintele trebuie să dezvolte programe, să aducă sponsori, să le prezinte acţionarilor cum s-au cheltuit banii, să aibă grijă să eficientizeze cheltuielile, să aducă fanii, să aibă imagine, perspectivă. Normal că îţi aperi clubul", a concluzionat Cristi Balaj în dialogul purtat cu Basarab Panduru, la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: cfr clujcristi barajanad 

viewscnt
Articole similare