Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj, uluit de Ciprian Deac: "Ar fi şi mai bun dacă nu s-ar mai pregăti atât de mult". Ce pact a făcut ”killer-ul” Rapidului cu Dan Petrescu | EXCLUSIV

Cristi Balaj, uluit de Ciprian Deac: "Ar fi şi mai bun dacă nu s-ar mai pregăti atât de mult". Ce pact a făcut ”killer-ul” Rapidului cu Dan Petrescu | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Ciprian Deac este recunoscut drept unul dintre cei mai profesionişti fotbalişti din Liga 1, dar Cristi Balaj are un mesaj pentru elevul lui Dan Petrescu.

Ciprian Deac a împlinit de curând 36 de ani, dar continuă să evolueze la cel mai înalt nivel în fotbalul din România.

Este unul dintre cei mai imprtanţi jucători de la CFR Cluj, campioana ultimilor patru ani din Liga 1, dar şi liderul autoritar al campionatului în acest sezon,

De asemenea, Deac este cel care a adus victoria echipei sale în meciul cu Rapid, scor 2-1. La capătul partidei cu giuleştenii, Dan Petrescu a izbucnit la adresa jucătorilor săi.

Cristi Balaj, uluit de Ciprian Deac. Ce pact a făcut ”killer-ul” Rapidului cu Dan Petrescu | EXCLUSIV

Ciprian Deac este cunoscut ca fiind unul dintre fotbaliştii din Liga 1 care se pregătesc exemplar şi au o viaţă extrasportivă adecvată, iar Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit ce înţelegere a făcut jucătorul cu Dan Petrescu legat de pregătirea sa fizică.

"Deac ar fi şi mai bun dacă nu s-ar mai pregăti atât de mult. Deac ar fi şi mai verde dacă nu s-ar pregăti atât de mult.

Chiar i-a cerut să îi facă o promisiune lui Dan că nu mai vine cu câteva ore înainte de antrenament, nu intră în antrenament până nu intră în sala de forţă să îşi pregătească organismul. După antrenament din nou merge în sala de forţă, alergări.

După meciul cu FCSB, fiind cu glezna umflată, medicul i-a tras lichidul, după care i-a pus fâşă, gheaţă şi apoi a ieşit la antrenament. Alerga pe stadion de unul singur, era ziua de repaus", a declarat Cristi Balaj, pentru Telekom Sport.

În 2017, după ce a marcat într-o victorie cu FC Voluntari (2-0), Ciprian Deac şi-a scos tricoul, spre deliciul colegilor, care aşteptau de multă vreme acest moment. Ciprian Deac, "Cristiano Ronaldo de România", a vorbit la finalul meciului de atunci despre momentul în care şi-a arătat pătrăţelele la cameră.

"E o muncă de 7 ani de zile. Muncesc zi de zi la sală, dar nu e vorba doar de asta. Contează şi alimentaţia şi odihna. Mi-au zis colegii că de 7 ani aşteaptă să mă dezbrac. Dar nu asta contează, ci că am câştigat", afirma Deac atunci.

Afla mai multe despre: ciprian deacbalajcfr cluj 

viewscnt
Articole similare