Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Bălgrădean poate rata transferul în străinătate, în detrimentul unui alt portar român. "Nu vreau să comentez! Veţi afla zilele următoare"

Cristi Bălgrădean poate rata transferul în străinătate, în detrimentul unui alt portar român. "Nu vreau să comentez! Veţi afla zilele următoare"

Stranieri

Comentarii

Portarul celor de la FCSB, Cristi Bălgrădean, a intrat în ultimele şase luni de contract, iar echipa cipriotă Omonia Nicosia şi-a manifestat interesul pentru jucător, încă din această iarnă. În calea transferului său poate sta chiar un alt portar român aflat pe lista fostei campioane din Cipru: Costel Pantilimon.

Din primele informaţii, se pare că a existat un dialog între conducerea celor de la FCSB şi omologii de la Omonia Nicosia, iar cei din urmă au oferit 100.000 de euro pentru transferul lui Cristi Bălgrădean (31 de ani). Patronul vicecampioanei de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că nu riscă să piardă titlul pentru 100.000 de euro, aşa că a cerut 500.000 de euro în schimbul portarului său titular.

Cristi Bălgrădean poate rata transferul în străinătate, în detrimentul unui alt portar român: Costel Pantilimon

Cerinţele lui Gigi Becali nu sunt tocmai pe placul ciproţilor, iar aceştia se gândesc să se orienteze spre un alt portar român, mult mai ieftin decât Cristi Bălgrădean. Este vorba de Costel Pantilimon (32 de ani) de la Nottingham Forest, care are contract cu englezii până în vara lui 2021, dar de care înceearcă cu disperare să scape. Portarul român a fost exclus din lotul primei echipe şi înştiinţat că nu mai există şanse să evolueze pentru acest club. În consecinţă, ruptura este una inevitabilă. Conducerea delor de la Omonia Nicosia vor încerca pista Costel Pantilimon, dacă Gigi Becali nu lasă la preţ. Cu toate acestea, oficialii celor de la Omonia vor să păstreze liniştea în sânul echipei şi să nu-şi deconspire planurile.

"Nu vreau să comentez anumite nume, au mai rămas câteva zile şi veţi afla totul atunci", a spus Andreas Demetriou, oficial al celor de la Omonia, întrebat de interesul pentru Costel Pantilimon.

  • Cota de piaţă a lui Costel Pantilimon, conform Transfermarkt, este 1 milion de euro
  • Cota lui "Pufi" Bălgrădean, conform Transfermarkt, este de 1.3 milioane de euro

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare