Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Bălgrădean recunoaşte că FCSB nu impresionează: ”Nu practicăm jocul pe care ni-l dorim. Nu-mi explic de ce”

Cristi Bălgrădean recunoaşte că FCSB nu impresionează: ”Nu practicăm jocul pe care ni-l dorim. Nu-mi explic de ce”

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, meci în care oaspeţii au ratat un penalty.

Cristi Bălgrădean a parat în minutul 21 lovitura de la 11 metri executată de Llulaku: ”Aşa am simţit că dă, oricum nu mai contează, important este că am parat lovitura de la 11 metri” a spus portarul FCSB-ului la finalul meciului.

”Am reuşit să nu luăm gol toată echipa. Nu cred că am făcut un joc foarte bun, dar important este că am reuşit să câştigăm. Nu practicăm jocul pe care ni-l dorim şi nu vă pot spune de ce. Nu poate fi o scuză gazonul. Ambele echipe au jucat pe aceeaşi suprafaţă, nu contează atât de mult gazonul” a mai spus goalkeeper-ul roş-albaştrilor la microfonul Telekom Sport. 

Bălgrădean va evolua în derby-ul FCSB-Dinamo împotriva formaţiei la care a evoluat timp de 4 ani. Actualul portar al FCSB-ului recunoaşte că va fi un meci special, dar că nu va avea o problemă dacă va fi înjurat de fanii dinamovişti: ”Au trecut deja mulţi ani de când am plecat de la Dinamo, pot să spun că va fi un meci special. Nu e o problemă că mă vor înjura fanii lui Dinamo, pot juca şi-aşa. La acest joc nu mai contează pe loc suntem noi sau Dinamo, valorile se echilibrează şi va fi un derby frumos” a spus Bălgrădean la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: cristi bălgrădeanfcsb 

viewscnt
Articole similare