Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Bălgrădean tremură! CFR Cluj l-ar fi contactat pe Arlauskis: „Revine acasă!”

Cristi Bălgrădean tremură! CFR Cluj l-ar fi contactat pe Arlauskis: „Revine acasă!”

Superliga

Comentarii

Cristi Bălgrădean (32 de ani) tremură! CFR Cluj l-ar fi contactat pe Giedrius Arlauskis (33 de ani), după ce au aflat că fostul portar al campioanie este liber de contract.

Arlauskis şi-a reziliat, ieri, contractul cu Al Shabab, iar clujenii nu au stat pe gânduri şi l-ar fi contactat pe portarul originar din Lituania.

Din sursele ProSport, CFR Cluj a ajuns la un acord verbal cu Arlauskis, care îşi doreşte să revină la CFR, echipa cu care a luat ultimele 3 titluri. De asemenea, sursa menţionată anterior, anunţă că surse din anturajul CFR-ului au mărturisit: „Ne-am înţeles de principiu cu Arlauskis. Revine acasă”.

CE A SPUS PORTARUL LITUANIAN LA PLECAREA DIN ROMÂNIA

Nu citesc presa de aici. Nu pentru că nu vreau, ci pentru că nu înţeleg nimic. Azi eşti aici, mâine eşti acolo, nu se ştie niciodată. Eu zic că Dan Petrescu are toate şansele să vină la Al Nassr, dacă e dorit de Al Nassr. De ce nu? Hai să vină! Mi-ar plăcea să mă bat cu el. Mi-a fost antrenor, acum îl vreau şi ca adversar”, a spus atunci Giedrius Arlauskis.
Arlauskis crede că bătălia se va da între CFR Cluj şi FCSB şi nu a ezitat să-l ironizeze pe patronul roş-albaştrilor.

Pentru cei de la CFR Cluj o să fie mai greu să câştige campionatul în acest sezon. Nu că nu sunt capabili, sunt o forţă, dar numai când te gândeşti la al patrulea titlu la rând...deja sună imposibil. Lupta o să fie cu FCSB, nu cu Universitatea Craiova. O văd pe FCSB foarte puternică! S-a retras şi marele antrenor Gigi Becali şi i-a lăsat în pace. Băieţii de la FCSB sunt foarte talentaţi, văd că deja nu mai sunt copii şi joacă foarte bine", a declarat Arlauskis, ironic, pentru AS.ro.

  • 1,8 milioane de euro este cota lui „Arla”, conform site-ului de specialitate Transfermakt.com
  • 6 luni a petrecut portarul în Arabia Saudită, la Al Shabab, unde a jucat 9 partide

Afla mai multe despre: giedrius arlauskis 

viewscnt
Articole similare