Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Bărbuţ, alături de Elvir Koljic după accidentarea oribilă suferită de bosniac: ”Îi dedic golul şi victoria!”

Cristi Bărbuţ, alături de Elvir Koljic după accidentarea oribilă suferită de bosniac: ”Îi dedic golul şi victoria!”
Comentarii

Cristi Bărbuţ şi-a exprimat regretul pentru accidentarea suferită de colegul său, Elvir Koljic, în timpul partidei dintre Universitatea Craiova şi Politehnica Iaşi, de vineri seară.

Bărbuţ a apreciat victoria obţinută de echipa sa ca fiind meritată, chiar dacă scorul a fost unul extrem de echilibrat.

”Îi dedic golul şi victoria. Ne pare rău pentru el, nimeni nu îşi doreşte să se întâmple aşa ceva. Pot să mă bucur pentru gol, pentru victorie, dar în această seară am pierdut un om foarte important. Am meritat această victorie, am muncit pentru această victorie. Chiar dacă a fost doar 1-0, am mai ratat ocazii.”, a reacţionat Cristi Bărbuţ, la finalul partidei dintre Universitatea Craiova şi Poli Iaşi.

De asemenea, Andrei Cristea şi-a manifestat regretul pentru accidentarea pe care a suferit-o Koljic. Golgheterul moldovenilor a transmis scuze Universităţii Craiova pentru cele întâmplate.

”Deja încep să apară momentele grele, momente tensionate. Este regretabil acest meci, acest moment, fiindcă îl cunosc pe Koljic, este cel mai bun fotbalist din campionatul nostru. Sper ca el să îşi revină repede. În acelaşi timp vreau să îmi cer scuze în faţa acestui club pentru ceea ce i s-a întâmplat lui Koljic.

Era un jucător în formă mare, care cu siguranţă ar fi plecat în scurt timp din campionatul nostru, pentru că valoarea lui era cu mult peste ce se întâmplă în România. Eram convinşi că ne vor pune probleme, dar până la urmă am făcut o partidă bună, am jucat în zece oameni.”, a declarat Andrei Cristea, decarul lui Poli Iaşi.

Meciul U Craiova - Poli Iaşi s-a terminat 1-0 pentru olteni după golul marcat de Cristi Bărbuţ în minutul 51. Echipa lui Bergodi are parcurs perfect în Liga 1: şase victorii din şase!

Afla mai multe despre: universitatea craiovacraiovapoli iasielvir koljiccristi barbut 

viewscnt
Articole similare