Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Borcea a desfiinţat un patron din Superligă: „Ciocul mic! Eu am luat campionatul, nu te compari cu mine”

Cristi Borcea a desfiinţat un patron din Superligă: „Ciocul mic! Eu am luat campionatul, nu te compari cu mine”
Comentarii

Cristi Borcea, fostul acţionar de la Dinamo, l-a făcut praf pe Eugen Voicu, actualul conducător al „câinilor roşii”.

Cristi Borcea i-a dat replica unui patron din Superliga României

Fostul patron din Ştefan cel Mare a avut cuvinte dure pentru Eugen Voicu, asta după ce actualul lider de la Dinamo a declarat că nu l-ar mai primi pe Borcea la club. Vorbele lui Voicu au ajuns la omul de afaceri, iar replica nu a întârziat să apară. Cristi Borcea a ţinut să amintească performaneţele reuşite de el şi a scos în evidenţă faptul că Dinamo se luptă pentru evitarea retrogradării cu Eugen Voicu la conducere.

„Pe Andone l-am oprit, am luat Cupa, după aia am luat şi campionatul şi Cupa. Trebuie să creezi un antrenor, dacă vezi că e dedicat şi munceşte. Şi noi am schimbat, luasem toată Craiova. Apropo, nu se poate compara şi nu poate vorbi unul ca Voicu. Păi eu am luat de două ori toată Craiova, am luat tot ce era mai puternic în România. 

Am luat de la Steaua, de la Rapid, de la Timişoara, tot! Îţi trebuie foarte mulţi bani. Îţi trebuie pasiune, îl înţeleg că n-o are, dar până va ajunge la nivelul de a nu se mai bate la retrogradare, ciocul mic”, a spus Cristi Borcea, potrivit sport.ro.

Cristi Borcea, interzis la Dinamo! Actuala conducere nici nu vrea să audă: „Nu ni-l dorim în acţionariat!”

Cristi Borcea nu este dorit la Dinamo de actuala conducere a clubului.

Eugen Voicu, unul dintre principalii acţionari ai formaţiei bucureştene a declarat că Borcea nu s-a propus şi nici nu va fi propus în acţionariatul clubului. Oficialul dinamovist a oferit argumentul său, explicând că îşi doreşte un alt profil de investitor pentru echipa sa, amintind de o nouă eră pentru „câinii roşii”.

„Nu ne-a contactat domnul Cristi Borcea şi nici nu este profilul pe care ni-l dorim în acţionariat. Vrem să vorbim de o nouă eră la Dinamo în care lucrurile se întâmplă puţin diferit faţă de cum se întâmplau în trecut, faţă de cum erau pe vremea dumnealui, pe vremea altora”, a spus Eugen Voicu, acţionarul majoritar al celor de la Dinamo, potrivit Fanatik.

 

Afla mai multe despre: cristi borceadinamoeugen voicu 

viewscnt
Articole similare