Experiențe împreună.
You are here:

Cristi Borcea a plecat din ţară după ce a ieşit din închisoare: ”Dacă aveţi nevoie de mine, mă găsiţi acolo unde eram când nu aveaţi nevoie de mine”

Cristi Borcea a plecat din ţară după ce a ieşit din închisoare: ”Dacă aveţi nevoie de mine, mă găsiţi acolo unde eram când nu aveaţi nevoie de mine”

Diverse

Comentarii

Cristi Borcea spune că nu este interesat să revină la Dinamo, după ce numele său tot a fost adus în discuţie. Omul de afaceri a ieşit din închisoare şi susţine că acum este interesat în primul rând de problemele de sănătate pe care le are.

Cristi Borcea a ieşit din închisoare şi zvonurile care anunţau că va reveni la Dinamo s-au înmulţit. Însă fostul acţionar din Ştefan cel Mare are alte priorităţi. Cristi Borcea spune că în această perioadă încearcă să-şi rezolve unele probleme de sănătate şi se află la Budapesta, unde vrea să urmeze un tratament pentru detoxifiere.

”Nu mă mai interesează fotbalul sau altceva în afara familiei mele şi a sănătăţii mele. Sunt la Budapesta acum. Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea. Nu mă interesează Dinamo sau ceea ce s-a mai scris şi v-am anunţat din octombrie 2018 în ce condiţii aş putea să mă întorc în fotbal. Nu se pune problema fără un stadion nou.

În fine, nu ştiu exact unde o să fac sărbătorile de iarnă, voi fi alături de familie, în tot cazul. Nu ştiu locaţia exactă, în România, la Budapesta. Vă rog să reţineţi mesajul meu exact adresat celor ce mă caută: ”În cazul în care aveţi nevoie de mine, mă găsiţi tot acolo unde eram când nu aveaţi nevoie de mine!”. Îi aparţine lui Al Pacino”, a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea.ro.

viewscnt
Articole similare