Experiențe împreună.
You are here:

Cristi Borcea începe revoluţia şi bagă 7 milioane de euro dintr-un foc. Anunţ de ultimă oră al fostului şef de la Dinamo: "Vom fi la acelaşi nivel cu Franţa şi cu Italia"

Cristi Borcea începe revoluţia şi bagă 7 milioane de euro dintr-un foc. Anunţ de ultimă oră al fostului şef de la Dinamo: "Vom fi la acelaşi nivel cu Franţa şi cu Italia"
Comentarii

Dinamo primeşte doar veşti proaste, iar acum, după ce jucătorii "câinilor" au stat în carantină două săptămâni, clubul din Ştefan cel Mare este foarte aproape de a retrograda în Liga a II-a.

Deşi clubul favorit are mari probleme, din toate punctele de vedere, Cristi Borcea nu vrea să mai audă de o eventuală revenire la Dinamo. Acum, îşi investeşte banii în alte afaceri, printre care se regăseşte şi hotelul pe care îl deţine în Olimp.

"Vreau să am grijă de sănătatea mea şi a familiei mele, aşa că mi-am făcut vacanţa în România. Nu risc să plec mai ştiu eu unde şi să mă întorc cu cine ştie ce boală! Stau acasă, că e bine şi-n România, hai să şi punem în practică faptul că avem o ţară frumoasă.

Este foarte bine la Olimp. Crede-mă! Iar la anul, şi mai mulţi români vor veni în vacanţă aici. S-a investit foarte mult în Olimp, iar din 2021, staţiunea va fi ce-a fost cândva. S-au făcut investiţii masive în Olimp, chiar şi eu am băgat peste 7 milioane de euro în hotel. Sunt discuţii să se refacă faleza, sper cât mai repede. Iar atunci Olimpul va fi la nivelul Coastei de Azur sau a staţiunilor din Italia, din Croaţia. Olimpul a fost perla litoralului românesc" , a declarat Cristi Borcea la gsp.ro.

"E teribil ce se întâmplă la Dinamo". Borcea, surprins de situaţia clubului

Totuşi, Borcea a vorbit şi despre Dinamo. "Câinii" traversează o perioadă extrem de dificilă şi sunt foarte aproape de a retrograda în Liga a II-a (DETALII AICI).

"E teribil ce este acolo, e înspăimântător. Pe vremea mea, era o dramă dacă echipa ajungea pe locul 2, acum, e aproape de Divizia B. Păi, să ajungă Dinamo în liga secundă, e mai grav decât coronavirusul!" , a mai spus Borcea.

viewscnt
Articole similare
FOTO Cum a fost surprinsa de iubit cea mai frumoasa sportiva din Romania: "Il iubesc de nu...