Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Borcea, internat de urgenţă din cauza problemelor cu inima! Fostul acţionar de la Dinamo se află la Spitalul Floreasca

Cristi Borcea, internat de urgenţă din cauza problemelor cu inima! Fostul acţionar de la Dinamo se află la Spitalul Floreasca

Diverse

Comentarii

Cristi Borcea se află din nou la spital, din cauza problemelor pe care le are cu inima. Fostul acţionar de la Dinamo a fost adus de urgenţă, ieri, la Spitalul Floreasca.

Din primele informaţii publicate de Antena 1, fostul acţionar de la Dinamo se află internat pe Secţia de chirurgie cardiovasculară şi este stabil.
 
Istoricul medical al omului de afaceri este destul de serios - cardiopatie ischemică, bypass coronarian, hipertensiune arterială, intoxicaţie cu metale grele, insomnie, dislipidemie.
 
Cristian Borcea a fost condamnat, pe 7 februarie, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa şi Mamaia, sub acuzaţia că a prejudiciat statul român cu aproximativ 28 de milioane de euro.
 
Fostul acţionar dinamovist s-a întors după gratii la doar şapte luni după ce fusese eliberat condiţionat, pentru că executase patru ani şi patru luni din pedeapsa de şase ani şi patru luni primită în dosarul „Transferurilor de jucători". 

Afla mai multe despre: borcea 

viewscnt
Articole similare