Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Borcea le-a făcut bugetul spaniolilor de la Dinamo! "15 milioane acum şi în al treilea an luăm campionatul cu Cosmin Contra"

Cristi Borcea le-a făcut bugetul spaniolilor de la Dinamo! "15 milioane acum şi în al treilea an luăm campionatul cu Cosmin Contra"

Dinamo București

Comentarii

Cristi Borcea este optimist odată cu venirea lui Cosmin Contra pe banca lui Dinamo.

Fostul patron al ”câinilor roşii” consideră că dacă tehnicianul Cosmin Contra va primi credit la Dinamo în următorii trei ani, trupa din Ştefan cel Mare va câştiga campionatul în al treilea sezon de la instalarea sa pe banca tehnică a roş-albilor.

”Dacă rămâne trei ani antrenor, în al treilea an luăm campionatul cu Cosmin Contra. Trebuie combinaţi jucătorii cu experienţă cu jucătorii care au disputat finala la U19 şi eu cred că Cosmin anul asta va intra în play-off. Şi sunt sigur că dacă intră în playoff, va dori să meargă mai departe, iar la anul eu zic că se va bate pentru campionat.”, a prevăzut Cristi Borcea.

El a ţinut să specifice că nu se va mai întoarce la Dinamo în calitate de patron sau acţionar. Omul de afaceri susţine că Dinamo ar avea nevoie de un buget anul acesta cuprins între 13 şi 15 milioane de euro, aici fiind incluse şi cheltuielile şi datoriile de cinci milioane de euro.

”(n.r. - Anul ăsta Dinamo de ce buget ar avea nevoie?) Dacă scădem cheltuielile şi datoriile de 5 milioane, anul ăsta cu jucători transferaţi ar avea nevoie de un buget între 13 şi 15 milioane. Cu 10 -12 milioane o să intre în play-off, dar la anul trebuie buget. De asta am reţinerea asta faţă de acest proiect. Eu în nicio situaţie nu aş mai fi la Dinamo.”, a adăugat Borcea.

Afla mai multe despre: cristi borcea 

viewscnt
Articole similare