Experiențe împreună.
You are here:

Cristi Borcea nu pierde timpul. Prima decizie pe care a luat-o după ce s-a întors în închisoare

Cristi Borcea nu pierde timpul. Prima decizie pe care a luat-o după ce s-a întors în închisoare

Diverse

Cristi Borcea vrea să afle cât mai repede cât trebuie să stea în spatele gratiilor şi le-a cerut avocaţilor săi să demareze cât mai rapid procedurile în acest sens. Fostul acţionar al lui Dinamo a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedărilor din Constanţa.

Cristi Borcea s-a întors în spatele gratiilor, după ce judecătorii l-au găsit vinovat în dosarul în care mai multe terenuri din Constanţa şi Mamaia au fost retrocedate ilegal. Proaspăt ieşit din închisoare după pedeapsa primită în Dosarul Transferurilor, omul de afaceri a primit acum o condamnare de cinci ani cu executare.

Însă nu va executa întreaga pedeapsă. Noua condamnare se va contopi cu cele primite în Dosarul Transferurilor şi în cazul mituirii judecătoarei Geanina Terceanu. Gigi Becali, naşul lui Cristi Borcea, a declarat că fostul acţionar dinamovist ar mai avea astfel de executat în jur de 7-8 luni de închisoare.

În acest sens, Cristi Borcea le-a cerut avocaţilor urgenteze cazul prin care va afla cât mai are de executat după contopirea pedepselor. Apoi, omul de afaceri intenţionează să depună cerere pentru o nouă eliberare condiţionată.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta