Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Chivu a refuzat naţionala U21. Un oficial FRF: ”Vrem, nu vrem, nu mai e român!”

Cristi Chivu a refuzat naţionala U21. Un oficial FRF: ”Vrem, nu vrem, nu mai e român!”

Echipa națională

Comentarii

Munca lui Cristi Chivu (43 de ani) îşi arată roadele prin rezultatele obţinute la echipa Primavera a lui Inter.

Dezvăluire din interiorul FRF: ”Chivu a fost ofertat pentru România U21!”

Cristi Chivu confirmă ca antrenor la echipa U19 a lui Inter Milano, pe care o conduce din 2018.

Daniel Pancu, actualul selecţioner al naţionalei U21 a României U21, a dezvăluit că, înainte să fie el angajat, în 2023, postul i-a fost oferit de FRF lui Cristi Chivu, care însă a refuzat. 

  • Chivu a primit doar cuvinte de laudă din partea lui Marco Matterazzi, fostul coleg al românului de la Inter, campion mondial cu Italia în 2006.

„Îl văd pe Chivu în fotbalul italian. Probabil o echipă de Serie B, care se luptă pentru promovare. Dar e posibil oricând să se schimbe antrenorul la Inter, e de-al casei şi poate intra oricând la o echipă cu mari pretenţii. Nu-l văd în Liga 1, are o mentalitate schimbată, nu mai e român la mentalitate, e 100% italian. 

Vrem, nu vrem, nu mai e român. Ar fi greu să se adapteze la noi. Până acum a refuzat, a avut oferte şi de la echipa naţională, de la U21, înaintea mea, dar a refuzat să se întoarcă în România. Nu-l convingi cu bani, nu are nevoie. 

Are nevoie să antreneze în condiţiile pe care le doreşte el. Italia e cel mai bun loc de unde să înceapă să antreneze la seniori”, a declarat Daniel Pancu, potrivit as.ro.

Chivu a semnat primul contract de antrenor cu Inter în 2018. Fostul fundaş a pregătit mai multe grupe de juniori, iar în 2021 a preluat formaţia Primavera (U19), alături de care a câştigat campionatul în 2022.

Afla mai multe despre: cristi chivuromânia u21daniel pancu 

viewscnt
Articole similare