Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Ganea, aproape de un nou transfer. Athletic Bilbao, dispusă să scape de român cu orice preţ

Cristi Ganea, aproape de un nou transfer. Athletic Bilbao, dispusă să scape de român cu orice preţ

Fotbal

Comentarii

Românul Cristian Ganea s-a întors la Athletic Bilbao, ca să aibă de unde pleca din nou. Antrenorul Gaizka Garitano nu îl include în planurile sale pentru sezonul viitor, iar fotbalistul a intrat în atenţia unei formaţii din liga secundă spaniolă.

Un lucru este cert pentru presa spaniolă: viitorul lui Cristi Ganea nu este la Athletic Bilbao. Potrivit Onda Vasco, Cristi Ganea are şanse foarte mari să ajungă la Sporting de Gijon, formaţie care l-a mai dorit şi vara trecută, întors dintr-un al împrumut, de la Numancia. Atunci, românul a decis să lupte pentru şansa sa la Bilbao, dar nu a primit-o. 

Nu o va primi nici acum, iar Cristian Ganea trebuie să se gândească foarte bune ce va face în continuare. În ultimele şase luni, "Ganezul" a jucat sub formă de împrumut la Viitorul Constanţa, însă sunt şanse mici pentru un transfer definitiv înapoi la formaţia lui Gheorghe Hagi. Are un contract ce depăşeşte plafonul impus de "Rege" pe litoral.

Cristi Ganea mai are contract cu Bilbao pe încă un an, iar bascii sunt dispuşi să-l lase să plece definitiv încă din această vară, chiar dacă nu vor obţine suma investită în el în 2018, atunci când plătit celor de la Viitorul Constanţa 1 milion de euro. Spaniolii plusează şi anunţă că oficialii lui Athletic ar fi de acord cu rezilierea contractului încă din această vară.

Sezonul trecut din La Liga 2, Sporting Gijon a terminat pe locul 13, cu patru puncte peste locurile retrogradabile.

  • 5 meciuri are Cristi Ganea pentru naţionala României
  • 800.000 de euro este cota lui Ganea, conform Transfermarkt.

 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare