Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Ganea pleacă de la Athletic Bilbao după numai 6 luni. Unde va juca fundaşul român: ”Este o chestiune de ore până când va fi anunţat”

Cristi Ganea pleacă de la Athletic Bilbao după numai 6 luni. Unde va juca fundaşul român: ”Este o chestiune de ore până când va fi anunţat”

Stranieri

Comentarii

Cristi Ganea este aproape de a fi împrumutat de Athletic Bilbao la Numancia, locul 14 în liga secundă a Spaniei. Fostul jucător al Viitorului a fost transferat de Bilbao în vară, dar a avut doar două apariţii, dintre care una în Cupă.

Cristi Ganea a plecat în vară cu multe speranţe la Bilbao, dar a avut parte de o mare dezamăgire. Fundaşul stânga a avut doar două apariţii pentru Bilbao şi a adunat doar 67 de minute. În rest, de cele mai multe ori a stat prin tribune. În partea a doua a sezonului ar putea juca mai mult, dar la Numancia.

AS şi Marca, principalele publicaţii de sport din Spania, susţin că jucătorul de 26 de ani va fi împrumutat la Numancia, echipă care joacă în liga secundă şi se află la doar două puncte de zona retrogradării: ”Confirmarea plecării lui Ganea este o chestiune de ore”, scriu cei de la AS.com. Fostul internaţional român ar urma să joace la Numancia până în vară.

Cristi Ganea a ajuns în vară la Athletic Bilbao, după ce Viitorul a primit un milion de euro în schimbul său.

Afla mai multe despre: cristi ganeanumanciaathletic bilbao 

viewscnt
Articole similare